fbpx

Vi søker dyktig
kosmetisk sykepleier

Vi søker dyktig kosmetisk sykepleier

Skjønnhet og hudhelsekonseptet BeWell by Makeup Art vil være Norges ledende skjønnhetsklinikk, i nye og flotte lokaler med beste plassering på Kvadrat Kjøpesenter. Her vil du jobbe sammen med andre behandlere og med profesjonelle aktører innen vår bransje. Vi har innovative verktøy og metoder for de ulike behandlingene.

Vi søker terapeuter med etablerte kundeforhold- som ønsker å fremleie rom i våre lokaler, innen følgende kategorier:

• Kosmetiske sykepleiere
• Hudpleiere/behandlere
• Fotterapeut
• PMU /Microblading
• Muskelterapeut/massør
• Vippetekniker
• Evt. andre tjenester som ville passet inn i vår konsept.

Hva vi ønsker av deg som søker KOSMETISK SYKEPLEIER

Hva vi ønsker av deg som søker KOSMETISK SYKEPLEIER
Vi søker deg som har god faglig kompetanse, er svært trygg på ditt fag, og er flink til å bygge opp gode faste kunder på dine behandlinger. Du bør derfor være flink i din kommunikasjon med kundene våre. Du forstår også at produktsalg og god kundeservice til kundene er superviktig. Du er også flink til å se hele kunden sitt behov, og anbefale behandlinger på andre fagområder enn ditt eget. Du må fungere godt i vårt team og kunne samarbeide godt med våre andre terapeuter. Du bør helst snakke flytende norsk og minimum godt engelsk.

Hva vi kan tilby deg som FREMLEIER lokaler hos oss

Når du kommer inn under paraplyen hos oss vil du få et tverrfaglig miljø og samarbeid, med hyggelige kollegaer som fremmer hverandre. Vi er ett kjekt team som finner på masse gøy sammen, også på fritiden – for de som ønsker å være med på det.

Når begynner arbeidet og hvor?

Søknader vurderes løpende.

Høres det ut som vi trenger nettopp deg?

Da bør du tørke støv av CV’en og sende den sammen med en kort søknad til daglig leder:
camilla@be-well.no

Din søknad vil bli behandlet konfidensielt.

Om BeWell By Makeup Art

Det er mange måter å være vakker på. Derfor vil BeWell være Norges mest komplette skjønnhetsklinikk, hvor våre fageksperter brenner for å gjøre deg vakrere, på din måte. Om du ønsker innovative behandlinger innen hudforbedring, kosmetisk medisin, hårfjerning, negler, fotpleie eller makeup, så har vi den den rette behandlingen for våre kunder.

TOP