Stilling kosmetisk Sykepleier - BeWell Klinikken

VI SØKER DYKTIG KOSMETISK SYKEPLEIER

Vi søker dyktig kosmetisk sykepleier!

Skjønnhetskonseptet BeWell by Makeup Art vil være Norges mest komplette skjønnhetsklinikk hvor våre fageksperter brenner for å gjøre kundene vakrere, på sin måte. Om man ønsker innovative og effektive behandlinger innen kosmetisk medisin, hårfjerning, negler eller makeup, så har får kunden behandlingen hos oss. Vi holder til i nye og superflotte lokaler med beste plassering på Kvadrat Kjøpesenter - og med gode, romslige behandlingsrom. Her vil du jobbe sammen med andre dyktige behandlere og produktveiledere i et kjempegodt miljø. Vi ønsker nå å utvide dagens stab med ny stilling innen kosmetisk medisinsk sykepleie, og vurderer alle søknader som kommer inn løpende.
 

Hva vi tilbyr deg

Hos BeWell By Makeup Art får du jobbe med superkjekke kollegaer i et kjempegodt miljø. Her får du jobbe tverrfaglig med både andre kundeveiledere og dyktige behandlere, og vegg i vegg med kjekke kolleger i skjønnhetskonseptet Individuel Geneve som har samme eier. Vi har noen av Norges fremste kosmetiske behandlere i vårt nettverk som bistår med veiledning og kurs. Hos oss får du også konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Hva vi ønsker av deg

Vi søker deg som har god faglig kompetanse, er trygg på ditt fag, og er flink til å bygge opp gode faste kunder på dine behandlinger. Du bør derfor være flink i din kommunikasjon med kundene våre. Du forstår også at produktsalg og god kundeservice til kundene er superviktig. Du er også flink til å se hele kunden sitt behov, og du kan anbefale behandlinger på andre fagområder enn ditt eget. Du må fungere godt i vårt team og kunne samarbeide godt med våre andre makeupartister, hudterapeuter, negledesignere, fotterapeuter og kosmetiske sykepleiere. Du bør helst snakke flytende norsk og minimum godt engelsk.

Søknader sendes via Finn

Gå til annonsen på finn her for å søke:
https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=179611438

Om BeWell By Makeup Art

Det er mange måter å være vakker på. Derfor vil BeWell være Norges mest komplette skjønnhetsklinikk, hvor våre fageksperter brenner for å gjøre deg vakrere, på din måte. Om du ønsker innovative behandlinger innen hudforbedring, kosmetisk medisin, hårfjerning, negler, fotpleie eller makeup, så har vi den den rette behandlingen for våre kunder.

TOP