Stillinger ledig - BeWell by Makeup Art

PERSONELL VI SØKER DYKTIG BEWELL BY MAKEUP ART

Vi søker dyktige behandlere til vårt skjønnhetskonsept!

BeWell by Makeup Art vil være Norges mest komplette skjønnhetsklinikk. Og det vil vi være i en moderne og superflott salong og butikk satt opp i 2019, med beste plassering på Kvadrat Kjøpesenter. Her vil du sammen med våre andre eksperter gi våre kunder skreddersydd veiledning og behandlinger etter våre høye standarder. Om kunden ønsker innovative kosmetiske behandlinger innen hudforbedring, hårfjerning, negler eller makeup, så skal alle finne den rette behandlingen hos BeWell By Makeup Art. Og det er i dette spennende tverrfaglige superteamet du vil jobbe med ditt fag!

Hva slags personell ønsker vi

Vi søker følgende fagpersonell til vårt team av behandlere og kundeveiledere:

Kosmetiske sykepleiere

Hudterapeuter

Negledesignere

Makeup Artister

Fotterapeuter

Superselgere

Hva vi tilbyr deg

Hos BeWell by Makeup Art får du jobbe med superkjekke kollegaer i et kjempegodt miljø. Her får du jobbe tverrfaglig med både makeupartister, sykepleiere, negledesignere og hudterapeuter. Hos BeWell er vi opptatt av faglige trender, nye behandlingsprodukter og -teknikker, og vil være ledende på nye innovative behandlinger. Dette er noe du også selvsagt får være en del av innen ditt fag!

Hva vi ønsker av deg som søker behandler

Vi søker deg som har god faglig kompetanse, er svært trygg på ditt fag, og er flink til å bygge opp gode faste kunder på dine behandlinger. Du bør derfor være flink i din kommunikasjon med kundene våre. Du forstår også at produktsalg og god kundeservice til kundene er superviktig. Du er også flink til å se hele kunden sitt behov, og anbefale behandlinger på andre fagområder enn ditt eget. Du må fungere godt i vårt team og kunne samarbeide godt med våre andre makeupartister, hudpleiere, negledesignere og sykepleiere. Du bør helst snakke flytende norsk og minimum godt engelsk.

Hva vi ønsker av deg som søker superselger

Vi søker deg som har solid erfaring innen salg og butikkarbeid og som har en stor interesse for skjønnhet og kosmetikk. Gode taleferdigheter er kjempeviktig i dialogen med kundene. Har du erfaring innen hudpleie, makeup eller lignende er det et stort pluss. Din hovedoppgave blir å analysere, veiledede og booke kunder for behandling og anbefale produkter tilpasset kundens behov. Dine gode salgsferdigheter og ståpåvilje gir selvsagt utslag i din provisjon :-) Du bør helst snakke flytende norsk og godt engelsk. Du får opplæring i våre tilbudte behandlinger og produkter, og du egne salgsbudsjetter og oppfølging gjennom året. Du må fungere godt i vårt team og kunne samarbeide godt med våre andre makeupartister, hudpleiere, negledesignere og sykepleiere.

Når begynner arbeidet og hvor?

BeWell by Makeup Art åpnet splitter ny superflott salong i 2019 - sentralt på Kvadrat kjøpesenter. PÅ grunn av økt etterspørsel har vi nå behov for å supplere oppstartsteamet med nye flinke ansatte innen flere av fagene. Tiltredelse er derfor løpende ettersom søknader blir vurdert. Vi forstår at enkelte trenger litt tid til å ta farvel med sin gamle arbeidsgiver, og vi forstår så klart det :-)

Høres det ut som vi trenger nettopp deg?

Da bør du tørke støv av CV’en og sende den sammen med en kort søknad til daglig leder Camilla Fugelli på:

e-post
camilla@be-well.no

Merk emne-feltet (engelsk: subject) i eposten med: «Søknad BeWell» slik at vi enkelt kan få sortert ut søknadene. På forhand takk :-) PS: Din søknad vil bli behandlet konfidensielt.

TOP