Vi søker dyktige terapeuter inne helsefagene!

BeWell Klinikken søker helsefaglig personell til vår klinikk på Kvadrat og på Bystasjonen i Sandnes sentrum. Vi ønsker å supplere dagens stab og gi et mangfoldig og bredt tilbud til våre kunder.

BeWell klinikken tilbyr i dag fysioterapi, kiropraktikk, massasjeterapi og kosmetisk medisin. Relaterte fagområder som naprapati, osteopati, akupunktur, kosmetisk sykepleie, tannlege og muskelterapeut er områder som er aktuelle. Andre områder kan absolutt også være interessante, så ikke nøl med å kontakte oss om du har kompetanse på andre helsefaglige områder! :-)

 

Hva vi tilbyr deg

BeWell Klinikken har noen av markedets beste betingelser for selvstendig helsefaglig personell. Det vil si at du har muligheter for gode inntekter og utvikle en fast kundebase basert på dine evner, klinikkens merkevare. Du får jobbe i et etablert og godt arbeidsmiljø, med tverrfaglig kompetanse innen massasjeterapi, fysioterapi, kiropraktikk og innen en rekke andre relaterte fag. 

Hva vi ønsker av deg

Vi søker deg som har solid faglig kompetanse og med evner til å knytte til deg faste kunder og bygge opp en fast kundebase. Du forstår viktigheten av god kundeservice og evner å skape gode relasjoner til dine kunder. Du må fungere godt i vårt tverrfaglige team og være et positivt bidrag til vårt allerede gode arbeidsmiljø. Vi søker deg som har pågangsmot og faglig kompetanse, og som er med å presentere BeWell Klinikken som den unike og profesjonelle klinikken den er. Har du allerede etablert en kundebase er dette en fordel, men intet krav.

Kontaktinformasjon

Høres dette spennende ut for deg? Da bør du ta kontakt med daglig leder Camilla Fugelli på

e-post
camilla@be-well.no

eller telefon
92 02 82 39

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

BeWell Klinikken finner på Kvadrat
og på Bystasjonen i Sandnes sentrum

BeWell Klinikken tilbyr helsefaglige tjenester som massasje, fotterapi, kiropraktikk og fysioterapi samt en rekke tjenester innen kosmetisk medisin. Våre klinikker finner du på Kvadrat Kjøpesenter og Bystasjonen senter i Sandnes sentrum. Vårt fokus er solid faglig kompetanse og utstrakt service til våre kunder. Vi søker nå å utvide vår stab med dyktige terapeuter til våre klinikker.

TOP