BEWELL TEAMET

Vårt fagutdannede team ønsker deg velkommen til behandling ved BeWell Klinikken!

FRØYDIS ARVHAGE

Kosmetisk Sykepleier

Frøydis er utdannet sykepleier har mer enn 20 års erfaring innen faget. Hun har i tillegg videreutdannelse som operasjonssykepleier og helsesøster. Hun har flere års erfaring med kosmetiske injeksjonsbehandlinger, og har i tillegg mye kunnskap innen hudhelse og cosmeceuticals - medisinsk hudpleie. Frøydis er opptatt av å gjøre deg forsnøyd gjennom naturlige og varige resultat. Frøydis utfører kosmetiske injeksjonsbehandlinger som fillere og botox i vår klinikk, og hun er en meget dyktig, verdsatt og erfaren behandler.

CHRISTINE TOMELTHY

Kosmetisk Sykepleier

Christine er uteksaminert sykepleier fra 2004. Hun har i tillegg videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra hudpleieakademiet. Christine synes det er viktig å være å være faglig oppdatert, og har derfor også en rekke kosmetiske kurs fra større kosmetiske merkevarer. Hun også avanserte kurs fra London, Paris og Barecelona innen fillere og botox og kjemiske peelinger. Christine med sin komeptanse, jobber også som kursholder innen faget for andre kosmetiske sykepleiere.

CAMILLA FUGELLI

Daglig leder, kosmetiker, makeupartist og linergist

Camilla Fugelli har lang erfaring som daglig leder fra bransjen og utøvende behandler. Camilla er utdannet pedagog og har en rekke utdannelser fra skjønnhetsbransjen - i tillegg til administrativ utdannelse. Hun er grunderen bak både BeWell konseptet og Makeup Art konseptet på Kvadrat. Hun er en av dem som tar deg vel mot ved ditt besøk hos BeWell klinikken.


Mail: camilla@be-well.no

CARA M. PEDERSEN

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Cara er utdannet kosmetisk og dermatalogisk sykepleier fra Senzei Akademiet - norges eneste utdannelse innenfor kosmetisk dermatologisk hudpleie. Cara med sin kompetanse utfører derfor både kosmetiske behandlinger med BTX og fillere, kjemiske peelinger og en rekke virkningsfulle hudpleiebehandlinger.

MARTA HELENE HÅLAND

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Marta Helene ble uteksaminert som sykepleier i 2012. Etter dette har hun fullført spesialutdanning innen dermatologi og kosmetiske fag, og har i flere år arbeidet som kosmetisk sykepleier. Marta Helene har arbeidet svært mye med fillere og botox-baserte injeksjoner og rynkebehandlinger. Hun utfører også en rekke andre rynkebehandlinger innen microneedling og peeling, og utfører også tannbleking på klinikken. Hovedfokuset til Marta Helene å tilpasse og skreddersy behandlinger til den enkelte kunde og deres behov og ønsker kombinert med hennes egne råd til kunden for et best mulig resultat.

EIVIND TVEITERÅS

Fysioterapeut

Eivind er utdannet fysioterapeut ved Fontys Univeristy, Eindhoven Nederland. Etter fullført 4 årig studie i 2010 har Eivind blitt en del av BeWells helsefaglige team. Eivind anvender hovedsakelig manuelle teknikker og treningsterapi i behandlingen, samt smertebehandling med nåler. Eivind har også vært fungerende Medisinsk ansvarlig ved kampene til Vikings rekruttlag!


Mail: eivind@be-well.no

RAFAEL ROGALSKI

Kiropraktor

Rafael er en dyktig og erfaren kiropraktor og behandler personer av alle aldre. Sammen med pasienten fokuserer han på å skape gode og varige resultater over tid. Han kan diagnosere og behandle rygg, nakke, bekken og ekstremitetsskader. Han er også veldig dyktig i behandling av hodepine, isjas, skiverelaterte smerter, smerter og klikking i kjeve, nakkesleng/trauma og kroppsholdningsrelaterte plager.

Rafael har 5 års utdannelse - med både Bachelor of Chiropractic Science og postgraduate Bachelor of Chiropractic fra Murdoch Universitetet i Australia. Han har over 8 års erfaring fra sin praksis i både Norge og Australia, og er følgelig autorisert kiropraktor i Norge.

Rafael har også utført frivillighetsarbeid på Kununurra Medical Clinic og St. Patrick Centre i Western Australia, hvor han ga kiropraktisk behandling og fysisk rehabilitering.

Han ønsker å gi effektfull behandling tilpasset den enkelte pasient sine behov. Han snakker flytende Norsk, Engelsk og Polsk.MERETE CORNELIUSSEN

Massasjeterapeut

Merete utdannet seg til fysiurgisk Massør ved Axelsons bodywork i 2009 og hjelper deg som har spenninger i muskulaturen, lite energi, spenningshodepine, stress,- og arbeidsstillingsrelaterte plager eller bare har behov for en god, dyptgående massasjebehandling. Hun bruker triggerpunkt behandling, kopping og sportsmassasjeteknikker i sin behandling. Hun er svært opptatt av å lese kroppen og finne de vonde punktene. Merete har lang erfaring som muskelterapeut og som bedriftsmassør i enn rekke bedrifter, som eksempelvis SR-bank. Merete har opparbeidet seg mange fornøyde kunder, og utfører behandlingene ved avdeling Bystasjonen i Sandnes.TOMA BETANCUR

Tannlege og kosmetisk

Toma startet sin karriere som autorisert Tannlege etter utdannelse fra Kaunas universitet i Litauen 2009 og har praktisert som autorisert tannlege i Norge siden 2013. Hun har videre ønsket å spesialisere seg innen kosmetiske behandlinger, og er sertifisert i kosmetiske injeksjoner som behandlinger med fillere og btx. Toma utfører også tannblekingsbehandlinger ved BeWell klinikken og profesjonelle blekingsløsninger du kan ta med deg hjem.

TOP

Facebook