fbpx

Vi søker
Negledesigner

Skjønnhet og hudhelsekonseptet BeWell by Makeup Art vil være Norges ledende skjønnhetsklinikk, i nye og flotte lokaler med beste plassering på Kvadrat Kjøpesenter. Her vil du jobbe sammen med andre behandlere og med profesjonelle aktører innen vår bransje. Vi har innovative verktøy og metoder for de ulike behandlingene.

Vi søker negledesigner i fleksibel stillingsprosent til vår salong på kvadrat!

Fleksibel arbeidstid hvor du selv kan være med å bestemme din arbeidstid tilpasset ditt liv.

For å søke på stillingen ber vi deg om å sende inn følgende informasjon:

CV:
Vennligst inkluder en oppdatert CV som viser din erfaring, utdanning og eventuelle relevant sertifiseringer innen negledesign. Husk å inkludere detaljer om tidligere arbeidserfaring som negledesigner og hvilke teknikker du er dyktig i.

Portefølje:
Vennligst send med bilder eller eksempler på tidligere negledesigner du har utført. Dette vil hjelpe oss med å vurdere din kreativitet, stil og nivå av ferdigheter.

Sertifiseringer og opplæring:
Hvis du har fullført noen spesifikke kurs, opplæring eller sertifiseringer innen negledesign, ber vi deg om å oppgi detaljene.

Personlig motivasjon:
Gi oss en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å jobbe som negledesigner ved vår klinikk. Fortell oss hva som tiltrekker deg med stillingen og hvordan du tror dine ferdigheter og erfaring vil bidra til vår suksess.

Vennligst send inn søknaden din med all nødvendig informasjon til cathrine@brandiva.no

Vi ser frem til å motta søknaden din og vurdere deg som en potensiell kandidat for stillingen.

Takk for din interesse, og lykke til med søknadsprosessen!

TOP