fbpx

Vi søker
Kosmetisk Sykepleier

Skjønnhet og hudhelsekonseptet BeWell by Makeup Art vil være Norges ledende skjønnhetsklinikk, i nye og flotte lokaler med beste plassering på Kvadrat Kjøpesenter. Her vil du jobbe sammen med andre behandlere og med profesjonelle aktører innen vår bransje. Vi har innovative verktøy og metoder for de ulike behandlingene.

Bewell søker Kosmetisk sykepleier

Å bli ansatt som kosmetisk sykepleier kan være en spennende karrierevei for de som er interessert i skjønnhetsbehandling og estetisk medisin. Som kosmetisk sykepleier vil du ha ansvar for å utføre ulike kosmetiske prosedyrer og behandlinger under veiledning av en lege eller medisinsk direktør.

Dine oppgaver kan variere, men kan omfatte:

Konsultasjoner:
Du vil møte pasienter for å diskutere deres ønsker og behov, og vurdere om de er egnet for forskjellige kosmetiske behandlinger.

Injeksjoner:
Som kosmetisk sykepleier kan du utføre injeksjoner av botulinumtoksin (Botox) og dermale fillere for å redusere rynker, gi volum og forbedre utseendet.

Laserbehandlinger:
Du kan være kvalifisert til å utføre ulike laserprosedyrer for å behandle hudproblemer som pigmentering, arr og uønsket hårvekst.

Veiledning og oppfølging:
Etter at en prosedyre er utført, vil du gi pasienter råd om etterbehandling og nødvendig oppfølging for å sikre optimale resultater og pasienttilfredshet.

For å bli ansatt som kosmetisk sykepleier er det nødvendig å ha en sykepleierutdanning og relevant erfaring. I tillegg er sertifiseringer og spesialisert opplæring innen kosmetiske prosedyrer og behandlinger nødvendig.

Vi har markedsledende/dyktige lønnsbetingelser. Det er et krav om at en må ha jobbet minimum 1 år med kosmetiske tjenester.

Stillingen kan om mulighet tiltredes omgående.

Send Cv og søknad til cathrine@brandiva.no inne 30.06.23

TOP