FYSIOTERAPI

Fysioterapi for vonde rygger, nakkesmerter, belastningsskader og mye mer. Les mer nedenfor om hva vår fysioterapeut kan hjelpe deg med!

HVORFOR FYSIOTERAPI?

Våre Fysioterapeuter behandler alle typer muskel og ledd-lidelser, kroniske smerter og akutte/sub-akutte skader. Vi utfører også trykkbølgebehandling. Du trenger ikke henvisning fra lege, med mindre behandlingen skal dekkes av forsikring som krever dette. Fysioterapeutene kan typisk hjelpe deg med eksempelvis: Nakkeplager, kneplager, belastningslidelser, ryggplager, isjias, bekkenløsning, senebetennelser, muskelbetennelser, musearm, ankelsmerter, hodepine, postoperativ behandling, leddslitasje og idrettsskader.

BeWell Klinikken har også bedriftsavtaler og hos oss kan du også bruke din helseforsikring!

NAKKEPLAGER

RYGGPLAGER

KNEPLAGER

ISJIAS

LEDDPLAGER

BEKKENLØSNING

SENEBETENNELSE

ANKELSMERTER

MUSKELBETENNELSER

HODEPINE

LEDDSLITASJE

IDRETTSSKADER

FYSIOTERAPI BEHANDLINGER

I den første timen hos fysioterapeut settes det av ekstra med tid i forbindelse med undersøkelse og kartlegging av årsakene til dine plager. Du vil få informasjon om fysioterapeutens vurdering av hva plagene/funksjonsproblemene skyldes og om hva slags virkning fysioterapi kan ha. Behandlingen legges så opp i samråd med deg på bakgrunn av både undersøkelsen og funksjonsvurdering.

HVA SIER KUNDENE?

På BeWell Klinikken gjør vi vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Derfor bruker vi fagutdannet personal med solid erfaring - for din trygghet!
  • Veldig flink og hyggelig fysioterapeut som gir effektiv behandling mot diverse plager. Jeg gikk til Eivind for behandling av smerter i rygg, nakke og skuldre. Etter noen uker med nålebehandling så var smertene i nakke og skuldre mer eller mindre vekke. Han er flink til å forklare mulige årsaker til plagene og hvordan man kan fortsette å forebygge disse problemene på egen hånd. Jeg kan anbefale han på det sterkeste Uttrykksikonet smile
    Kunde, etter gjennomført behandling

TRYKKBØLGEBEHANDLING

Trykkbølgebehandling har vitenskapelig dokumenterte effekter mot en rekke tilstander. Våre fysioterapeuter derfor nettopp også trykkbølgebehandlinger. Vi behandler kroniske senebetennelser blant annet i skulder, albue, hofte, kne og akillessener. Trykkbølgebehandling brukes også mot såkalte hælsporer og smerter i fotsålen. Dokumenterte resultater samlet fra hele verden viser en suksessrate på 70-80% ved kroniske tilstander som ikke er blitt helbredet ved en rekke andre typer behandling. Les mer om trykkbølge ved å trykke på knappen nedenfor.

BEHANDLING MED NÅLER

Nålebehandling, også kjent som Triggerpunktbehandling eller Dry needling, kan være et godt behandlingsalternativ for en rekke tilstander. Triggerpunkter er blitt beskrevet som en vanlig forklaring til smerter i muskel/skjelettsystemet. Studier fra Storbritannia oppgir at triggerpunkter kan være hovedkilden til smerte hos 35- 80 % av pasientene som oppsøker primærhelsetjenesten på grunn av smerte. Enkelt forklart kan man si at dry needling bidrar til å løsne triggerpunkter slik at smertene pasientene opplever forsvinner. Et triggerpunkt er et ømt og hyperfølsomt punkt i muskulatur som generer smerte ved berøring eller bruk av muskulaturen som har triggerpunkter. Når triggerpunktene blir løsnet opp responderer muskulaturen ved å bli avslappet og smertefri.

Behandling med nåler (dry needling) skiller seg fra akupunktur på to hovedpunkter: Nålene settes ikke på faste akupunkturpunkter. Ved dry needling identifiserer man spesifikke triggerpunkter i muskulatur og stikker ut i fra det man finner individuelt på hver pasient. For det andre settes nålene dypere sammenlignet ved akupunktur. Ved dry needling stikker man dypt i muskulatur for å oppnå muskelsammentrekning (lokal twitch respons) og få løsnet opp triggerpunkter, fremfor å stikke overfladisk som akupunktører gjør.

EIVIND T. ØVESTAD

Eivind T. Øvestad er autorisert fysioterapeut med solid kompetanse, og utfører både fysioterapi og trykkbølgebehandlinger ved BeWell Klinikken. Du finner ham ved vår avdeling på Bystasjonen senter i Sandnes sentrum, 3 etasje.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP