HELSE OG VELVÆRE BEHANDLINGER

Hva kan vi gjøre for deg?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin. Vi tilbyr behandlinger utført av profesjonelt helsefaglig personell som ønsker å gi deg det beste av behandling. Nedenfor finner du våre behandlingskategorier, med linker til mer informasjon. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf bestilling: 45 00 00 82 | Online booking: Klikk her

MASSASJE

Massasjeterapi for å løse opp spenninger og redusere smerte, redusere stress, øke blodsirkulasjon, øke stoffskifte, og ikke minst, for velvære følelsen!

FYSIOTERAPI

Våre Fysioterapeuter behandler alle typer muskel og ledd-lidelser, kroniske smerter og akutte/sub-akutte skader. Du trenger ikke henvisning fra lege.

AKUPUNKTUR

Vår akupunktør behandler mange kroniske smertetilstander, og videre luftveisproblemer, allergi, fordøyelsesplager, stress , søvnproblemer og mer.

KIROPRAKTOR

Vår kiropraktor hjelper deg med å kartlegge og behandle plager knyttet til muskler, ledd, nervesystem og bevegelighet: Rygg, nakke, bekken, hodepine, isjas, kne og ankel og en rekke andre tilstander.

TRYKKBØLGEBEHANDLING

En effektiv behandling av musearm, tennisalbue, akillessmerter, kalkskulder eller jumpers knee. Kan i mange tilfeller redusere operasjon, kortison eller medisinbruk.

FOTTERAPI, FOTPLEIE

Har du problemer med dine føtter? Da kan vår fotterapeut hjelpe deg! Fotterapeuten jobber med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. I tillegg utfører hun fotpleiebehandlinger.

Du finner oss på Kvadrat
og på Bystasjonen i Sandnes sentrum

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin. Vi tilbyr behandlinger utført av profesjonelt helsefaglig personell som ønsker å gi deg det beste av behandling. Ovenfor finner du våre behandlingskategorier, med linker til mer informasjon. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf info og booking: 45 00 00 82

TOP