TheBalm - Bahama Mama solpudder - BeWell By Makeup Art

TheBalm – Bahama Mama solpudder

kr 219,00

Bestselgeren Bahama Mama er et matt solpudder som gir deg herlig solbrun hud uten oransje undertoner.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bestselgeren Bahama Mama er et matt solpudder som gir deg herlig solbrun hud uten oransje undertoner. Tips! Den er også perfekt til konturering! Bahama Mama er helt uten parabener og selvfølgelig IKKE testet på dyr.

«Bahama Mama»-solpudder er et must året rundt! Bestselgeren gir deg en frisk glød som varer hele dagen. Du kan også bruke solpudderet fra theBalm som konturering og matt øyenskygge.

Solpudder skal gi deg herlig solbrun hud uten oransje undertoner. Produktet fra theBalm gir en frisk «nettopp-kommet-tilbake-fra-stranden»-look på 1-2-3.

theBalm skiller seg ut i din sminkepung med sin iøynefallende og fargerike 50-talls-look. Kosmetikk-merket har på kort tid utviklet seg til å bli en favoritt blant jenter i alle aldre.

theBalms bestselgende solpudder «Bahama Mama» er et must i hverdagen for mange av våre dedikerte kunder. Den matte bronzeren er svært enkel å påføre, og pudderetuiet er praktisk og delikat med speil på innsiden.

Bruk «Bahama Mama» for å oppnå den lette solgløden du savner, eller som konturering på kinnbena. Formelen kan også bygges opp for en mørkere farge.

Mange av theBalm-produktene er «Multi-use», og passer perfekt for deg som er mye på farten! Ta med deg solpudder i vesken og gi deg selv en gyllen touch up mellom slagene.

TOP