fbpx
SOLD OUT

PCA Skin – Pore Minimizer Serum

kr 960,00

Serum som også egner seg som krem alene på natten. Reduserer synligheten av porer, matter huden og normaliserer talgproduksjonen og strammer opp porene. Unik kombinasjon av ingredienser hjelper huden fra å bli blank og oljete gjennom hele dagen uten å tørke ut huden. Silikon-konsistens som gir en primereffekt før makeup.

Tomt på lager

Kategorier: , Stikkord: Brand:

Beskrivelse

NØKKEL-EFFEKTER

  • Reduserer talgproduksjon
  • Reduserer olje og holder huden matt
  • Minimerer synligheten av porer
  • Forstyrrer ikke hudens naturlige fuktighetsbalanse

Tilleggsinformasjon

Bruksområde:

BRUK:
Etter rens og toner. Påfør 2-3 pump lokalt på porer og oljete områder eller i hele ansiktet. Kan brukes morgen og kveld. Påfør krem over på natten etter behov og SPF på dagtid. 

Ingredienser:

NØKKEL-INGREDIENSER:
+ Ethyl Linoleate & Hexylresorcinol – hemmer enzymet 5-∂-reduktase som forårsaker oljeproduksjon og utbrudd, samtidig som det reduserer postinflammatorisk hyperpigmentering.
+ Enantia Chlorantha Bark Extract & Oleanolic Acid – redusere produksjon av sebocyttene og talgutskillelse. Bruk av denne blandingen fører til en synlig stramming av porene og reduksjon av oljete hud
+ Lysophosphatidic Acid (LPA) – jobber for å øke kalsiumtilstrømningen til huden, som hjelper til med å felle kjernen fra keratinocytter. Når dette ikke forekommer, fører det til parakeratose (fortykning av døde hudceller) og store porer. LPA stimulerer LPA-reseptoren, som er nøkkelen til reduksjon av porestørrelse
+ Niacinamide – en kraftig og beroligende antioksidant som gir flere viktige fordeler for huden. Det hjelper med å redusere transepidermalt vanntap (TEWL) og forbedre barrierefunksjonen. Dette er viktig for lys, jevn hud. I tillegg hjelper niacinamid til å redusere aldersrelatert gulfarge og rødhet, og skape et generelt ungdommelig utseende.

Størrelse:

50 ml

TOP