PCA Hyaluronic Acid Boosting Serum - BeWell By Makeup Art

PCA Hyaluronic Acid Boosting Serum

kr 1 590,00

Få glattere og mykere hud med PCA Hyaluronic Acid Boosting Serum – en av de ansatte sine klare favoritter!

Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Få glattere og mykere hud med PCA Hyaluronic Acid Boosting Serum – en av de ansatte sine klare favoritter! Serumet med hyaluronsyre tilfører fukt på tre nivåer i huden: på overflaten, dypere i huden og reduserer linjer med hyaluronsyreformelen og forbedrer hudens egen hyaluronsyre produksjon. Serumet gir dermed en langvarig anti aging effekt og fuktighet.

Nøkkelingredienser:

  • Hyaluronsyre og Sodium Hyaluronate (Hyaluronsyre Natrium Salter) – gir en mykere og glattere hud men den forhindrer fukttap og optimaliserer fuktigheten i det øverste laget i huden.
    Hydrolysert Hyaluronsyre – på grunn av at denne består av små molekyler, kan den penetrere ned i huden for å levere fuktighet på et dypere nivå og dermed forbedre fuktigheten i huden enda bedre og tydelig redusere dype rynker
  • HA-Pro Complex™ – har egenskapen til å virke stimulerende på hudens egen produksjon av hyaluronsyre.HA-Pro Complex leverer fuktighet i 24 timer på alle nivå i huden, myker opp fine linjer og rynker, og plumper og gir huden en glatt struktur. For langsiktig forbedring på fuktighet.
  • Ceramider – forbedrer langsiktig fuktighet og beskytter huden mot ytre påkjenninger.
  • Niacinamide– svært beroligende antioksidat som leverer flere viktige fordeler til huden. Hjelper på å forhindre fukttap og styrker barrierefunksjonen. Å styrke barrierefunksjonen er ekstremt viktig for at huden skal være sunn og holde på en jevn hudtone. I tillegg til hjelper den på å redusere rødhet og missfarging av huden.

Brukerveiledning:

Etter rens, påfør på hele ansikt og hals morgen og kveld for maksimal fuktighet og effekt. Påfør deretter en av PCA SKIN broad spectrum SPF produkter på dagtid og nattkrem på kveld.

TOP