fbpx
SOLD OUT

Environ Skin EssentiA Eye Gel

kr 627,00

Nydelig eye-gele -som er avkjølende, energigivende og reduserer fine linjer rundt øynene. Reduserer poser sirkler og rynker. Rik på antioxidanter, peptider og vitaminer.

Denne vitenskapelig formulerte øyegelen er designet for å fungere perfekt rundt delikat øyeområde for å minimere utseende av fine linjer og intens fuktighet på huden. Antioksidant og peptid Eye Gel er rik på antioksidanter, peptider og vitaminer som bidrar til å skape en mer ungdommelig hudutseende. 

Tomt på lager

Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Denne milde og forfriskende øyegelen er det ideelle vitaminproduktet for den delikate huden rundt øynene. Det bidrar til å redusere fine rynker og forbedrer hydrering, noe som gjør huden din strammere og yngre.

Det er ingen tid som nåtiden: Ikke vent til de første små rynkene er synlige for å begynne å bruke et øye produkt. Bruk det med en gang i din grunnleggende daglige hudpleie.

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Bruksområde:

Bruk øyegel om morgenen og kvelden (1 trykk) etter Pre-Cleansing Oil, rensekrem, tonic og eventuelt serum. Påfør deretter fuktighetskremen.

Tips:

TIPS: Øyeprodukter gjelder ikke bare under øyet, men også under øyenbrynene. Tegn bare små briller rundt øynene med gelen din.
Ikke bruk gelen for nær vippene dine. Med temperaturen på huden din, vil produktet spre seg på dem.
TIPS om Step-Up-systemet: Hvis du har tømt hele innholdet i antioksidanten og Peptid Eye Gel, og huden rundt øynene dine har det bra, kan du også klatre et trinn oppover stigen. bruk av vitamin A rundt øynene dine.
Bruk C-Quence Eye Gel på neste nivå!

Størrelse:

15 ml

TOP