Babor - 24-Dagers Ampulle Behandling - BeWell By Makeup Art
Sale! -14%

Babor – 24-Dagers Ampulle Behandling

kr 695,00 kr 595,00

Et fantastisk 24-dagers behandlingsløp. Dette er et av høydepunktene av Babors produkter. En fanbtastisk gave å få og en fantastisk gave å gi.

3 på lager

Kategori: Brand:

Beskrivelse

24-dagers ampullintensiv behandling – få huden til å gløde

Med BABOR adventskalender kan du få huden din til å gløde på tide til jul. Den 24-dagers intensive kuren gir huden din verdifulle ingredienser som umiddelbart gir en makeløs følelse på huden. Den konstruktive, beskyttende og oppstrammende effekten lar deg skinne ungdommelig under juletreet. Unn deg en pause i den stressende adventstiden, skjem bort huden eller overrask en kjære med en luksuriøs adventskalender. Du kan glede deg over effektene av den intensive kuren langt utover høytiden

BABOR adventskalender – den populære 24-dagers ampulkur

Intensivpleie med aldringseffekt

Med den nye julekalenderen fra BABOR gir du huden din en skikkelig allroundbehandling. Kalenderen inkluderer 24 ampuller med best mulig omsorgskonsentrat fra 60 års forskning. De sterkt konsentrerte aktive ingrediensene gir næring til ansiktshuden intensivt og målretter hudens forskjellige behov i alle pleieforhold.

Gi huden din intensiv fuktighet, forbedrer hudstrukturen og vitaliser hudfargen din. Den 24-dagers intensive kuren oppnår en bærekraftig aldringseffekt og stimulerer hudens egen regenerering. Takket være utvalgte, luksuriøse aktive ingredienser, gir ampullkuret et koselig velværeøyeblikk. I tillegg gir høydosekonsentratene deg en ungdommelig glød som får deg til å skinne.

Gi bort BABOR adventskalender

Behandle dine kjære med en intensiv behandling for strålende, ungdommelig hud. Den 24-dagers kuren inneholder forskjellige konsentrater som er perfekt koordinert i sekvensen. Etter rengjøring, fordel innholdet i ampullene over ansiktet, nakken og décolletéen. Tapp deretter konsentratet inn i huden, bruk din favorittkrem for hudpleie og nyt den maksimale effekten av aktiv ingrediens.

 

BABOR adventskalenderinnhold

Adventskalenderen inneholder 24 ampuller av høy kvalitet som skjemmer bort huden din.

TOP