Hudanalyse med Visia analyseverktøy hos BeWell By Makeup Art

Visia hudanalyse

Få en hudanalyse markedets ledende analyseverktøy

Visia hudanalyse

Hvordan står det egentlig til med huden din?
Vi på BeWell by Makeup Art kan hjelpe deg finne svaret med vår Visia hudanalyse! Stikk innom oss så kan vi ta en helsesjekk på din hud, og hva du kan gjøre for å forbedre den ut fra resultatene :-)

Hvordan virker Visia hudanalyse

Visia hudanalyse gir deg en objektiv vurdering av hudens helsetilstand, gjennom et kamerasystem som tar bilder fra flere vinkler, og programvare som skanner hudens overflate. Her brukes også UV lys som gir et komplett grunnlag for vurdering av ulike hudtilstander.

I Visia analysen får du svar på hudens tilstand med tanke på rynker, store porer, solskader, aldersflekker og bakterienivå – som kan gi grobunn for akne. Tilstanden vurderes opp mot normalen for din aldersgruppe og kjønn. Med denne avanserte hudanalysen kan man foreslå skreddersydde behandlinger for din huds tilstand, og nye analyser kan også gjøres over tid for å vurdere resultater.

Hva analyseres med Visa

Nedenfor er det presentert en kort forklaring på de områder eller hudtilstander som analyseres.

FLEKKER PÅ OVERFLATE

Flekker er en generell betegnelse, og kan være brune eller røde lesjoner, inklusive fregner, aknearr og hyper-pigmentering, synlige som kontraster til den normale hudtonen på hudoverflaten. De kan variere i både størrelse og form, og er normal synlige for det blotte øyet.

RYNKER

Det fleste har på godt og vondt et forhold til rynker. Rynker skyldes ofte reduksjon i hudens elastisitet og øker særlig som resultat av sol-eksponering. Rynker fotograferes med standard lys, Mørkegrønne områder representerer dypere rynker og lysegrønne finere linjer.

TEKSTUR OG GLATTHET

Tekstur er hudens konsistens, jevnet og glatthet i hudoverflaten. Tekstur måles ved jevnhet i hudfarge og glatthet, ved å analysere graderinger i farge mot områdene rundt, og på ulike ujevnheter og groper i overflaten. Gule områder er forhøyninger mens blå er forsenkninger.

PORER

Porer varierer i størrelse. Porene skaper skygge, og ser derfor mørkere ut enn omkringliggende hudtone, og identifiseres ved deres mørkere farge og runde form. Visia hudanalysen skiller porer fra flekker ut fra størrelsen på de mørkere områdene.

UV FLEKKER

UV flekker oppstår når melanin samler seg opp under hudoverflaten, ofte som et resultat av solskader. Siden UV flekker ikke trenger være synlig i normalt lys, fotograferes disse med UV lys, som absorberes av melaninet og derfor synes.

BRUNE FLEKKER

Brune flekker kan ligge dypere i huden, slik som hyperpigmentering, fregner, solflekker (Lentigines) og Melasma. Brune flekker oppstår som følge av melanin overskudd i huden. Brune flekker oppdages ved Visa RBX kryss-polarisert fotografering.

RØDE OMRÅDER

Røde områder kan representere en rekke tilstander, som akne, inflammasjon, rosacea og sprengte blodkar. Akne og inflammasjoner kan variere i størrelse, men er ofte runde i formen, mens sprengte blodkar er tynne nettverk av tråder.

PORFYRINER

Er bakteriell substans som kan legge seg i porene og videre resultere i akne problematikk. De lyses opp som hvite flekker under UV lys, og fotograferes derfor med dette UV lys i Visia hudanalysen. De vises i analysen som gule sirkler.

Behandling og priser for hudanalyse

Visia Hudanalyse får du på BeWell by Makeup Art på Kvadrat kjøpesenter

  • Hudanalyse inkl gjennomgang av resultater og anbefalinger

    kr 390,-
  • Visia hudanalyse ved bestilling av produkt- eller behandlingsprogram

    kr 0,-

Spørsmål og svar om hudanalysen

Nedenfor har vi satt opp noen typiske spørsmål og svar knyttet til Visia hud-analysen.

Hva er Visia hudanalyse?
Ved hjelp av innovativ teknologi og programvare gir Visia hudanalyse gir et komplett bilde av hudens helsetilstand. Det kan brukes til å anbefale behandlinger og produkter for å oppnå forbedring eller forebygge videre utvikling av enkelt tilstander. Eller kanskje du bare er litt nysgjerrig på hvordan din hud er i forhold til normalen for din alder? Visia kan sammenligne din hud med flere hundretusen mennesker i sin database.

Hvor lang tid tar Visia hudanalyse?
Selve analyseprosessen og fotografering tar ca 5 minutter. Etter dette kan du og hudterapeuten se på resultatene sammen, og det hele bør være ferdig innen 15 minutter.

Hva måler Visia hudanalyse?
Visia hudanalyse viser prosentandelen av rynker, forstørrede porer, akne, og skadede hudceller, samt akne relaterte bakterier. Rapporten kan også gi indikasjon på den videre utviklingen av naturlig aldring.

Hvordan rangeres resultater med Visia hudanalyse?
Prosenten du skårer i de ulike kategoriene lages på bakgrunn av sammenligning med andre personer i samme alder og kjønn som ligger i Visia databasen (flere hundretusen). Skårer du 50% tilsvarer dette snittet for din alder. Skårer du 70% er din tilstand bedre enn 70% av personer av samme kjønn og alder.

Er jeg en god kandidat for Visia Hudanalyse?
Visia hudanalyse kan utføres av alle, og dine resultater kan sammenlignes med andre i din aldersgruppe og kjønn.

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP