Tannbleking på timen, kun 2490,- hos BeWell på Kvadrat!

Tannbleking

Hvitere tenner på timen!

Tannbleking

Kun kr 2490,-!

Vi utfører tannbleking med kosmetisk innovativ tannblekingsteknologi - trygt, effektivt og rimelig med gode resultater - Metoden gjør tannblekingen mye rimeligere enn hos tannlegen, og med god virkning. Nå kan alle få hvitere tenner til en mye hyggeligere pris! Metoden er også svært skånsom, uten bivirkninger eller lange perioder med ising i tennene som ved tradisjonell tannbleking. Få hvitere tenner på timen!

Vi tilbyr også profesjonelle tannblekingsprodukter hvor du kan utføre tannblekingen hjemme om dette passer deg bedre. Dette får du av vår kosmetiske tannlege, og du kan lese mer om dette nedenfor. Stikk innom oss for en gratis konsultasjon!

Før og etterbilder for tannbleking

Hvilket smil foretrekker du? Stikk innom oss for en kjapp gratis konsultasjon eller bestill direkte :-)

Hvordan utføres tannblekingen på timen?

Tannbleking er en prosess som bleker misfarging av tannemaljen, og gjenoppretter tennenes naturlige farge. Vi tilbyr metoder som er rask, enkel og effektiv på timen, eller profesjonell tannbleking du kan ta med hjem. Vi kan gjøre tennene 2-8 nyanser hvitere, akkurat som hos tannlegen, men billigere og mer skånsomt!

Over tid blir porene i tennene tilstoppet med flekker. Flekkene forårsakes av rødvin, røyking, kaffe, te og hverdagslig bruk som får tennene til å se mørkere og gulere ut. Ingrediensene i tannblekingskremen kremen kombinert med lyset, begynner umiddelbart å fjerne misfargingen i porene ved å bryte opp de mørke elementene i flekkene, og gjøre tennene hvitere.

Priser på tannbleking

Vi tilbyr for tiden 2 alternativer - bleking på klinikken og tannbleking "to go", som en utfører selv hjemme. Hjemmeblekingen får du kun av vår kosmetiske tannlege

  • Skånsomt, effektivt og på timen!

    kr 2490,-
  • Hjemmebleking "to go"

    kr 2490,-

Spørsmål og svar om tannbleking på timen

Nedenfor finner du svar på en del ofte stilte spørsmål i forbindelse med behandlingen.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Det settes av 60 minutter til behandlingen. Faktisk lengde vil avhenge av om det gjennomføres 2 eller 3 runder med påføring og UV lys (15 min pr runde)

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Tannblekingen vil gjøre tennene 2-8 nyanser hvitere fra utgangspunktet ditt.

Hva med tenner som har fått utført tannreperasjoner?

Tannbleking forbedrer bare fargen på en tann hvis tannen er naturlig. Hvis tannarbeid er utført av en tannlege, vil det eksisterende tannarbeidet ikke endre farge. Tannfargen kan bedre seg noe hvis det er en flekk på tannarbeidet, men tannblekingskrem er mest effektiv på naturlige tenner.

Er tannrengjøring nødvendig før en tannblekingsbehandling?

Hvis du har store mengder synlig tannstein eller plakk, eksempelvis bak de nedre tennene, bør du vurdere å fjerne det før behandling. Naturlig nok vil elementer som dekker over tannen, som eksempelvis plakk og tannstein, hindre kremen i å komme i ønsket kontakt med tannen, og dermed ikke oppnå samme resultat.

Gjør tannblekingsbehandlingen vondt og gjør tennene følsomme?

Nei, behandlingen er ikke smertefull. Noen opplever en litt mer følsomhet i en dag eller to, men på lang nær som ved vanlige metoder brukt i annen bleking. Puss med Sensodyne tannkrem hvis følsomheten er stor.

Kan jeg røyke eller spise etter behandlingen?

Resultatet vil bli bedre om du røyker mindre de neste 24 timene. Du bør også unngå å spise rett etter behandlingen. Unngå mat med sterke farger; tenk at det som vil avgi farge på klær også kan gi dårligere resultater av tannblekingen. Litt forenklet forklart fordi porene i tennene trenger noe tid på å lukke seg etter behandlingen, og kan derfor påvirkes av mat med mye farger.

Vil tannbleking forbedre tetracyclinflekker?

Flekker du har fått på tennene som skyldes bruk av Tetracyclin viser seg ofte som brun eller grå stripedannelse på tennene, sporadiske flekker eller som generell misfarging. Behandlingen vil jevne ut de forskjellige nyansene av grått og hvitt, men sluttresultatet vil ikke bli like bra som for tenner uten slike flekker/striper, men de fleste vil være svært fornøyd med forbedringen.

Hjemme-bleking

Tannbleking du kan gjøre hjemme to go

Bleaching to go! Med ferdigfylte blekeskinner til engangsbruk gir Opalescence Go mulighet for å ta blekingen med deg! Dette vår du av vår Tannlege Toma, etter en kjapp konsultasjon. Flotte resultater på 6-10 dager hjemme!

Profesjonelle resultater ‒ til å ta med seg
Opalescence Go er et profesjonelt alternativ til blekebehandlinger som kan kjøpes ved BeWell Klinikken. Behandlingsmåten er enkel, rask og med god smak. Dette er et ypperlig alternativ for blekebehandling eller oppfølgende bleking. Verken avtrykk av tennene eller kundetilpassede blekeskinner er nødvendig. Opalescence Go er klar til bruk hjemme, rett fra pakningen, etter at første behandling er gjort på tannklinikken.

Opalescence tannblekingsgel inneholder PF (kaliumnitrat og fluorid) som bidrar til at emaljen beskyttes og styrkes under blekeprosessen. Skinnene er gjennomsiktige, slanke, komfortable, og tilpasser seg ethvert tannsett. I tillegg er det smakstilsatt, med minst eller melon - du velger :-) Blekeproduktet brukes i 60-90 minutter i 5-10 dager.

Video som forklarer tannbleking "To Go"

Nedenfor ser du en kort instruks på hvordan dem profesjonalle blekingspakken brukes hjemme

OPALESCENCE® GO

Sikkert, effektivt og enkelt!

Sikkert

Opalescence Go er et effektivt, profesjonelt alternativ til tannblekemidler som selges over disk. Hver blekeskinne med Opalescence Go er ferdigfylt med sikkert, effektivt gel som ikke lekker ut på tannkjøttet ditt. Opalescence-gel inneholder kaliumnitrat og fluorid (PF). Testresultater har bekreftet at kaliumnitrat og fluorid faktisk bidrar til å redusere hull i tennene, redusere sensitivitet til et minimum, øke emaljens hardhet og bedre tennenes generelle helsetilstand

Effektivt

Opalescence Go er et profesjonelt alternativ til blekeprodukter som selges over disk. Opalescence Go er tilgjengelig med 6 % hydrogenperoksidkonsentrasjon og kan gi utrolige resultater etter bare noen få dagers behandling.

Enkelt

Opalescence Go har innovative, ferdigfylte blekeskinner som kan plasseres komfortabelt over tennene dine. Blekeskinnene er diskrete og kan kastes etterpå. Det gjør det lett å utføre blekingen når du er på farten. Opalescence Go er et rimelig alternativ med en brukstid som spenner fra bare 60-90 minutter en gang om dagen. Det kan lett tilpasses din lommebok og din livsstil.

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP