fbpx

Laser blodkar

BeWell Klinikken tilbyr laser blodkar for behandling av sprengte blodkar og såkalte Spindelvev-årer. Utføres av kosmetisk lege.

LASER BLODKAR
HVA OG HVORDAN

Synlige blodårer på bena kommer vanligvis i voksen alder. Årsakene kan være arvelige disposisjoner, graviditet eller overbelastning av bena. Med laser blodkar blir skjemmende blodårer fjernet permanent.

Laser blodkar utføres ved å injisere en blanding av Aethoxysklerol blandet med enten glukose eller saltvann, direkte inn i blodårene, og som gjør at de trekker seg sammen og forsvinner. Umiddelbart etter injeksjon vil det behandlede området bli rødt og irritert.

Det kan være nødvendig med 1-3 behandlinger, det vanligste er at det holder med en. Men dette kommer helt an på området som skal behandles. Passende intervall mellom hver behandling er 6 uker. De behandlede årene forsvinner først etter en til tre måneder. Sjansen for et vellykket behandlingsresultat er 60-70 %, og da vil den behandlede åre ikke komme tilbake. Det kan selvfølgelig oppstå nye årer.

Fysisk aktivitet eller solbading bør ikke utføres det første døgnet etter behandlingen. Skleroterapi egner seg ikke for gravide, diabetikere som bruker insulin, eldre med skjør hud og pasienter med betydelig sirkulasjonssvikt i bena. Faren for bivirkninger/komplikasjoner er liten – noen kan få blåmerker som vanligvis forsvinner etter 4-6 uker.

BEHANDLING OG PRIS

Behandlingen utføres av kosmetisk lege. Booker du online, så velg kosmetisk lege i listen over behandlere.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP