Plasmapen - Øyelokksløft, reduser rynker, få bedre hud hos BeWell!

PLASMAPEN

SKRU TIDEN TILBAKE MED PLAMAPEN

Plasmapen

Plasmapen for strammere, yngre og flottere hud!


Plasmapen er en fantastisk behandling for å stramme opp huden, løfte tunge øyelokk, fjerne rynker, redusere arr, pigmentflekker, vorter, aldersflekker og andre uønskede forandringer i huden.

Som de første i Norge benytter Bewell by Makeup Art neste generasjons plasmapen, JETT Plasma Medical, verdens eneste patenterte plasmapen som benytter likestrøm. Vårt kvalitetssikrede utstyr og vår kompetanse gir gode forutsetninger for et godt resultat.

Områder for behandling

Hva kan behandles med plasmapen?


JETT Plasma Medical er en effektiv behandlingsmetode uten kirurgi som tilbyr et bredt utvalg av anti-aldringsbehandlinger - fra fjerning av synlige blodkar, pigmenteringer og ulike utvekster til dyp oppstramming av huden, redusere tunge øyelokk og fjerning  av rynker og linjer. Metoden er en vitenskapelig bevist å være spesielt effektiv, for eksempel ikke-kirurgisk øyelokkløft (blepharoplasty) og rynkereduksjon. JETT Plasma Medicals plasmastråle skaper en sammentrekning av huden og gjenoppretter dens tetthet og eliminerer overflødig hud.

TUNGE ØYELOKK

STRAMME OPP HUD

RYNKER

LINJER

ARR

VORTER

UJEVNHETER

PIGMENTERING

ALDERSFLEKKER

POSER UNDER ØYNE

RØYKELINJER MUNN

SPRENGTE BLODKAR

Før- og etterbilder

Se hva andre har oppnådd


Her ser du ulike resultater av behandling med JETT plasmapen for ulike hudtilstander

Øyelokksløft, øvre og nedre

Rynkereduksjoner

Øyelokksløft, nedre

Hemangiom, fjerning

Hemangiom, fjerning

Øyelokksløft, øvre

Arr, reduksjon

Øyelokksløft, nedre

Fjerning, fibrom

Fjerning, røykelinjer

Fjerning, arr

Øyelokksløft, øvre

Video med ulike før og etterbilder

JETT Plasma Medical

Neste generasjons plasmapen er her


Som de første i Norge benytter BeWell neste generasjons plasmapen, JETT Plasma Medical, verdens eneste patenterte plasmapen som benytter likestrøm. Dette gir en jevnere, smalere og mer presis gniststråle i behandlingen av huden, som gjør det mulig å bruke pennen mer presist og med mer kontroll for definerte områder i ansiktet - og dermed bedre resultater. Samtidig gir den mindre nedetid enn andre penner med vekselstrøm. JETT Plasma Medical gir også mulighet for flere behandlingsteknikker enn for andre plasmapenner.

Du kan lese mer om teknologien lenger nede på denne siden.

Priser Gold Tip

Priser for plasmapen - Gold tip - Ablivate gniststrålebehandlinger


"Gold tip" behandlingene er svært virkningsfulle gniststrålebehandlinger, spesielt effektivt for øyelokksløft, reduksjon av dype linjer og rynker, og fjerning av en rekke hudforandringer som pigmentflekker, hemangion, skintags mv. Les mer om behandlingene nedenfor.

 • Øyelokksløft, øvre lokk

  4900,-
 • Øyelokksløft, nedre lokk

  4900,-
 • Øyelokksløft, øvre + nedre

  6900,-
 • Rynkereduksjon, overleppe

  3500,-
 • Rynkereduksjon, Sinnarynke

  1900,-
 • Rynkereduksjon, hake/ munnvik

  3500,-
 • Rynkereduksjon, overleppe, hake og munnvik

  4900,-
 • Rynkereduksjon, «kråketær», begge sider

  2500,-
 • Rynkereduksjon, panne

  3500,-
 • Rynkeredukson, kinn

  5900,-
 • Rynkereduksjon, hals

  7900,-
 • Rynkereduksjon, hender

  4900,-
 • Strekkmerker, fra kr

  7900,-
 • Føflekker, vorter, stilkvorter, sprengte blodkar pr stk, fra kr

  1500,-
 • Hemangiom, pr stk, fra kr

  1500,-
 • Pigmentflekker, pr stk, fra kr

  1500,-
 • Skanning av pigmenteringer, pr stk, fra kr

  1500,-
 • Skanning av pigmenteringer 1 område, fra kr

  2500,-
 • Skintags, fra kr

  1500,-
 • Xantelasma, fra kr

  1900,-
 • Xantelasma liten, fra kr

  1500,-
 • Arrbehandling, kinn, fra kr

  2500,-

Priser Silver Tip

Priser for plasmapen - Silver tip - Ikke-ablativ plasmagjennomstrømming og elektroforese


"Silver tip" behandlingene skal redusere linjer og rynker, opprettholde bindevevets fasthet, utjevne hudtonen og virke generelt revitaliserende. Funksjonene til cellene normaliseres og effekten er dypvirkende med langtidsvirkende resultater. Du kan lese mer om "silver tip" nedenfor.

 • Full Face

  1900,-
 • Full Face Kur, 4 behandlinger

  5900,-
 • Full Face Vedlikeholdskur, 4 beh

  5900,-
 • Øyebehandling kur

  1200,-
 • Øyebehandling Intensiv kur, 4 beh

  3900,-
 • Øyebehandling Vedlikeholdskur, 4 beh (1 beh pr kvartal x 4)

  3900,-
 • Munnbehandling

  1200,-
 • Munnbehandling Intensiv kur, 4 beh (1 beh pr uke x 4 )

  3900,-
 • Munnbehandling Intensiv kur, 4 beh (1 beh pr kvartal x 4 )

  3900,-

Ønsker du bestille?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje.

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87

Mer om JETT Plasmapen "Gold tip"

Gniststrålebehandlinger


JETT Plasma Gold er en behandling som byr på effektiv oppstramming av huden, spesielt  tilpasset for behandling av rynker/linjer rundt øyne og munn samt øyelokksløft (Blefaroplastikk). Deter også en behandling som fjerner och korrigerer uønskede hudtilstander, alt fra kar- og pigmentforandringer til utvekster og en rekke andre hudforandringer. Spesielt effektiv for aldersrelaterte forandringer som rynker, linjer og en rekke solskader. 

Behandlingen utføres som en enkelstående korrigerende behandling, men kan gjentas etter behov og etter hudtilstand. Husk at kollagenstimulerende - og kvalitetsforbedrende effekter fra behandlingen kan oppnås i hudvevet i opp til 3 måneder etter behandlingen.

JETT Plasma Gold er en såkalt ablativ behandling (fornyer overflaten) som gir lett rødhet i huden etter behandling. Rødheten går over til mørkere hud som som forsvinner når ny hud erstatter den gamle. Dette skjer vanligvis innen 3-5 dager. I denne fornyelsesprosessen er det viktig å følge anbefalingene som gis og forholde seg til de anbefalte produktene.

Denne gruppen av behandlinger med plasmapen kalles JETT Plasma Gold. JETT, fordi det utføres med neste generasjons og verdens eneste patenterte plasmapen med likestrømsteknologi, JETT PLasma Lift Medical, og Gold fordi disse behandlingene utføres med "Gold tip" munstykket med plasmapennen, og ikke med de fire Silver tip munnstykkene. 

Behandlingsteknikker med "Gold tip"

Dotting og skanning med gold tip


På grunn av den patenterte teknologien basert på likestrøm, kan den ablative "Gold Tip" -behandlingen utføres med 2 ulike teknikker som har hver sine spesielle fordeler og bruksområder for ulike hudtilstander.

Dottingteknikk
Dottingteknikken skaper punktvise overfladiske mikro-"brenninger" i huden. Brenningene skaper lokalt økt forekomst av kollagen, kontraherer huden og strammer opp vevet effektivt. Denne teknikken er dyptvirkende og egnet for å redusere markerte linjer og rynker, samt redusere overflødig hud ved f.eks. øyelokksløft.

Skanningteknikk
Skanningteknikk tilbyr overfladisk resurfacing (overflatesliping) som akselererer cellefornyelsesprosessen, stimulerer kollagen for økt fasthet og for en jevnere hudstruktur. Denne teknikken er egnet for noe mer overfladiske aldersrelaterte hudforandringer som mindre linjer og tynnere og / eller mer sensitive hudområder som under øynene.

JETT Plasma Medical er markedets eneste plasmalys apparatur som tillater begge disse teknikkene med den såkalte "Gold Tip" som Dotting og Skanning. JETT Plasma gir med dette muligheten for en mer sofistikert og individuell / områdetilpasset behandling. JETT Plasma sine egenskaper gjør at gniststrålen blir smalere, noe som resulterer i raskere helbredelse av huden, mindre nedetid og derfor mindre sosial begrensning.

Nedenfor ser du en teknisk illustrasjon av egenskapene til Jett PLasma sin likestrømsteknologi sammenlignet med andre plasmapenner som bruker vekselstrøm.

Kort om stegene i behandlingen
Før behandlingen fyller du ut et behandlingsskjema som du og behandler går igjennom før behandlingen kan gjennomføres. Behandlingen begynner med å påføre lokal bedøvelseskrem. Dotting og Skanning teknikker tilpasses behandlingsområdets følsomhet og behov. I dypere linjer og mer framskredet aldring brukes Dotting-teknikken. I nyere linjer og / eller mer sensitive områder, brukes skanningsteknologi. Behandlingen avsluttes med en maske.

Mer om JETT Plasmapen "Silver tip"

Plasmagjennomstrømming og elektroforese


JETT Plasma Silver er en "Lift & tight" behandling i form av en behagelig, effektiv og dyptvirkende kurbehandling.

En behandling som skal redusere linjer og rynker, opprettholde bindevevets fasthet, utjevne hudtonen og virke generelt revitaliserende. Funksjonene til cellene normaliseres og effekten er dypvirkende med langtidsvirkende resultater.

Behandlingen utføres normalt som en kur med 6 behandlinger. Den første uka utføres 2 behandlinger (3-4 dagers intervaller) og de resterende 4 behandlingene utføres 1 pr uke. Anbefales som vedlikeholdsbehandling etter 2-3 måneder.

JETT Plasma Silver er egnet for alle hudtyper og årstider og tilpasses individuelt med innslusing av aktivt serum i huden for maksimal optimalisere effekten. Behandlingen gir ingen særskilte bivirkninger og kan utføres kombinert med andre behandlinger, som microneedling og kjemiske peelinger. Formålet er da å gi økte og mer langvarige resultater.

Med de 4 forskjellige munnstykkene som vist i bildet ovenfor, er tilpasses behandlingen individuelt etter hudens alder / karakter og område.

Kort om stegene i behandlingen

JETT Plasma Silver behandling starter med rengjøring og påføring av aktivt serum. Deretter benyttes ofte den flate dysen først, for å oppnå en generell løfteeffekt. Videre fokuserer man ofte på individuelle linjer og rynker med de mer spisse munnstykkene, tilpasset rynkenes egenskaper og dybde. De kjegleformede munstykkene har en mer dyptvirkende og intens effekt. Behandlingen avsluttes med maske.

 

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP