fbpx

Negler og negledesign

Vi er rogalands største på negler!

Negler og negledesign

Bewell by Makeup Art er Rogalands største på behandlinger og produkter innen negledesign! Vi har flere dedikerte og utdannede negledesignere som gir deg de flotteste negler, både forlengning, reparasjon, pedikyr og manikyr og mye mer! Vi anvender produkter fra verdens ledende produsenter av høy kvalitet i behandlingene - slik at vi sikrer deg et best mulig resultat.

Om du har spesielle ønsker for din behandling, så er de flott at du gir beskjed ved bestilling, slik at vi kan vurdere å sette av ekstra tid.

Bilder fra behandlinger av negler

Hvilke slags negler ønsker du? Gi gjerne beskjed til våre negledesignere hva du ønsker deg - så legger du til rette for at resultatet blir best mulig :-) Nedenfor ser du ulike bilder av behandlinger som ansatte har utført på våre kunder.

Neglebehandlinger

Med kunstnegler eller gelenegler menes forlegning og/eller forsterkning av dine egne negler. Vi bruker materialer av høy kvalitet. Vi har også stort utvalg av neglelakker og gelelakker til salgs. Stikk innom vår salong og se! Nå har vi også egne startkit for å legge shellac hjemme selv med eget utstyr fra anerkjente Bluesky Nails!

TOP