Microneedling - BeWell utfører microneedling for yngre og flottere hud!

microneedling ved BeWell

MICRO NEEDLING

FORNY HUDEN

Microneedling

for yngre og bedre hud!


Microneedling er en meget populær og effektiv behandling for yngre og finere hud, hvor skader og aldring reduseres, og er en god behandling mot arr, porer, solskader, rynker, strekkmerker m.v

Områder for behandling

Hva kan behandles med microneedling?


Microneedling er en måte å fornye huden på, slik at skader og aldringstegn repareres av huden selv - naturlig uten injeksjoner eller syntetiske stoffer. Microneedling kan forbedre og fornye huden på en rekke områder:

ARR

STORE PORER

SOLSKADER

RYNKER

LINJER

STREKKMERKER

UJEVNHETER

PIGMENTERING

Før- og etterbilder

Se hva andre har oppnådd


Her ser du ulike resultater av microneedling for ulike hudtilstander (kilde: mtsroller.com)

NANOPORE TURBO ROLLER

Makeup Art gir deg 3. generasjons microneedling! Nanopore Turbo Roller er et av markedets beste verktøy for microneedling,med micronåler fra tyskland og motor fra Sveits. I motsetning til andre verktøy, kan dette apparatet justere lengden på nålene avhengig av bruksområde og hudens tykkelse på ulike områder i ansiktet. Det lager også en mye mer presis vertikal perforering av huden enn tradisjonelle dermarollere - og som gir bedre effekt med færre skader.

Priser for microneedling og dermapen

Priser for behandlinger


Her ser du våre gjeldende priser på microneedling behandlingene. Du kan booke behandling ved å ringe BeWell på tlf 45 00 00 87. Du kan også bestille online ved å benytte knappene nedenfor.

  • 1 behandling

    kr 2990,-
  • Pakkepris på 3 behandlinger

    kr 7990,-

Hvordan virker microneedling

Microneedling og effekt på huden


Nano-nålene (kun 1-2 mm) i Nanopore turboroller lager tusenvis av mikrokanaler i huden. Dette stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i huden og det man setter slik i gang hudens egen fornyelsesprosess. Kollagenproduksjonen bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.

I behandlingen benyttes i tillegg ulike serum med aktive ingredienser. Type serum avhenger av hva du skal oppnå med behandlingen.  Nano-nålene nålene gjør at serumet penetrerer huden opptil 400 ganger mer effektiv enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte synes meget raskt.

Valg av nålelengde vil avhenge av hvilket område som behandles, hudens tykkelse og formålet med behandlingen. Særlig på eksemplevis arr må man ha en viss lengde for å oppnå ønsket effekt.

Skinbooster filler rabatt

Kombiner med Skinbooster filler til store rabatter!


Skinbooster behandlingen med filler er en perfekt kombinasjonsbehandling i microneedling. Mens en vanlig filler formål er å jevne ut rynker og gir volum til ansiktstrekk, jobber Skinbooster filleren med å forbedre hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden. Den forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet. Den kan også bidra til å forbedre fine linjer og ujevnheter som akne arr.

Filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden, som bidrar til å gi den et strålende utseende. Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker. Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt.

Peeling til god rabatt!

Kombiner med peeling til gode rabatter!


Kjemisk peeling er effektivt for alle som ønsker å redusere pigmentflekker, akne, aknearr, rynker, linjer og solskadet hud. Makeup Art benytter anerkjente peelinger av høy kvalitet. Peelinger en en flott kombinasjons behandling med microneedling, og du får over 60% rabatt (-1000 kr) på behandlingen. Du kan lese mer om våre peelinger på linken nedenfor.

 

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP