fbpx

Micro Needling

Forny huden

Microneedling

for yngre og bedre hud!

Microneedling er en meget populær og effektiv behandling for yngre og finere hud, hvor skader og aldring reduseres, og er en god behandling mot arr, porer, solskader, rynker, strekkmerker m.v

Hvem kan ha fordeler av å benytte microneedling

De som ønsker å forbedre dette:


• Akne arr
• Forminske eller redusere porer størrelsen
• Rynker
• Forbedre elastisiteten
• Forbedre vitaliteten
• Pigmenteringsproblemer
• Brannskader
• Strekkmerker

Effekten av microneedling er:


• En strammere hud
• En fastere hud
• En mer ungdommelig hud
• En jevnere glød
• Bedre tonus

En enkel forklaring på hva microneedling er:


Når man utfører en microneedling behandling, vil man lage bittesmå mikrokanaler i huden, vi jobber over hele ansiktet. Mens vi jobber kan vi innstille dybden fra 0,20 til 1,5 mm dette skjer kun i samsvar med kunden som hele tiden selv gir en indikasjon på hva hun føler og merker.
Dette er den eneste måte vi kan øke produksjonen av blant annet kollagen og man vet i dag at jo mer kollagen man har desto bedre vil huden regenerer og reparere skader som man ønsker en forbedring på som arr, store porer, pigmentering, brannskader, dårlig vitalitet, dårlig elastisitet og behandling av rynker.
Slutt resultatet for enhver kvinne eller mann er en strammere og fastere hud etter man har gjennomført en behandlingskur med microneedling

Så hva skjer der på et dypere plan når man gjennomfører en microneedling behandling


Vi benytter XcellarisPRO TWIST micronnedling maskin fra Dermaroller, her er DU i sikre hender da våre maskin er klassifisert og har medisinsk sertifisering. Dette er et krav fra myndighetene da man utfører en invasive behandling som betyr at vi lager en skånsom forandring på overflaten av huden. Her står effektivitet og sikkerhet høyt.
De sterile engangsnåler er laget av medisinsk kirurgiskstål i nålmodulen har vi 6 nåler som punktere huden og lager mikroskopiske kanaler i huden uten på noen måte skaden huden.
Vi jobber fra 0,2 til 1,5 mm ned i huden. 1,5 mm benyttes kun ved arrbehandling, brannskader eller ekstrem solskadet hud.

Selve behandlingen


• Behandlingen tar ca 45-75 minutter (ønsker man kun ansiktet, eller ansiktet og hals, eller ansikt, hals, decollete)
• Vi kommunisere kontinuerlig under behandlingen og ønsker hele tiden å vite hvor din smerteterskel er. Den vil befinne seg mellom 0-10 og det er akkurat det vi spør om
• Vi starter med å rense ansiktet grundig 2 ganger
• Deretter går vi over med klorhexidin
• Vi påfører en gele som inneholder hyaluronsyre, glyserin. Denne gelen gjør behandlingen mindre smertefull samtidig som man tilfører fukt til de forhornet celler som legger helt øverst i huden
• Vi jobber i ulike partier av ansiktet dermed er vi sikre på at hele ansiktet er blitt behandlet.
• Til slutt legger vi på en Sheetmask som virkelig har en beroligende, kjølende og fuktighetsgivende effekt noe som er viktig for at aktivisere hudens regenereringsprosess.

Før- og etterbilder

Se hva andre har oppnådd

Her ser du ulike resultater av microneedling for ulike hudtilstander (kilde: mtsroller.com)

NANOPORE TURBO ROLLER

Makeup Art gir deg 3. generasjons microneedling! Nanopore Turbo Roller er et av markedets beste verktøy for microneedling,med micronåler fra tyskland og motor fra Sveits. I motsetning til andre verktøy, kan dette apparatet justere lengden på nålene avhengig av bruksområde og hudens tykkelse på ulike områder i ansiktet. Det lager også en mye mer presis vertikal perforering av huden enn tradisjonelle dermarollere - og som gir bedre effekt med færre skader.

Priser for microneedling og dermapen

Priser for behandlinger


Her ser du våre gjeldende priser på microneedling behandlingene.
Du kan booke behandling ved å ringe BeWell på tlf 45 00 00 87. Du kan også bestille online ved å benytte knappen nedenfor.

Hvordan virker microneedling

Microneedling og effekt på huden

Nano-nålene (kun 1-2 mm) i Nanopore turboroller lager tusenvis av mikrokanaler i huden. Dette stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i huden og det man setter slik i gang hudens egen fornyelsesprosess. Kollagenproduksjonen bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.

I behandlingen benyttes i tillegg ulike serum med aktive ingredienser. Type serum avhenger av hva du skal oppnå med behandlingen.  Nano-nålene nålene gjør at serumet penetrerer huden opptil 400 ganger mer effektiv enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte synes meget raskt.

Valg av nålelengde vil avhenge av hvilket område som behandles, hudens tykkelse og formålet med behandlingen. Særlig på eksemplevis arr må man ha en viss lengde for å oppnå ønsket effekt.

Skinbooster filler rabatt

Kombiner med Skinbooster filler til store rabatter!


Skinbooster behandlingen med filler er en perfekt kombinasjonsbehandling i microneedling. Mens en vanlig filler formål er å jevne ut rynker og gir volum til ansiktstrekk, jobber Skinbooster filleren med å forbedre hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden. Den forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet. Den kan også bidra til å forbedre fine linjer og ujevnheter som akne arr.

Filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden, som bidrar til å gi den et strålende utseende. Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker. Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt.

Peeling til god rabatt!

Kombiner med peeling til gode rabatter!

Kjemisk peeling er effektivt for alle som ønsker å redusere pigmentflekker, akne, aknearr, rynker, linjer og solskadet hud. Makeup Art benytter anerkjente peelinger av høy kvalitet. Peelinger en en flott kombinasjons behandling med microneedling, og du får over 60% rabatt (-1000 kr) på behandlingen. Du kan lese mer om våre peelinger på linken nedenfor.

 

TOP