Peeling - BeWell på Kvadrat er spesialisten på peelinger

Peelinger

Medisinsk peeling for hudfornyelse

Medisinsk peeling

Med medisinsk peeling blir pigmentflekker, akne, aknearr, aldrende og solskadet hud mye bedre ved hjelp av en kjemisk fremprovosert avskalling av huden. Etter en grundig rensing av ansiktshuden, legger behandler spesielle syrer i flere lag på huden. Avhengig av medisinsk indikasjon og formålet med behandlingen kreves en mer eller mindre dypgående peelingeffekt. Dette avgjør igjen hvilken type peeling man velger å ta i bruk. Medisinsk peeling kan utføres isolert for å behandle hudsykdommer eller hudskader, men også i kombinasjon med andre behandlinger som btx og fillerbehandlinger.

Virker det? Se Selv!

Her ser du noen før- og etterbilder for ulike peelingbehandlinger. Vi på BeWell skreddersyr behandlingen til hva som er målet med behandlingen, og hvilken tilstand din hud har.

Hvorfor bør du utføre peeling behandling?

Kjemisk peeling kan hjelpe mot en rekke problemområder, og kan være en svært effektiv behandling. Er du usikker på hvilken peeling som er mest passende for deg og din hud, kan du få veiledning av vår kosmetiske lege. Nedenfor er det listet opp noen typiske problemområder for hud hvor peeling kan være en effektiv behandling

AKNEARR

LINJER OG RYNKER

PIGMENTFLEKKER

SOLSKADET HUD

FREGNER

LEVERFLEKKER

RU OG GROV HUD

KVISER

Våre peeling behandlinger

Peelingene kan hjelpe med de hudtilstandene som er nevnt over. Peelingbehandlingene nedenfor har ulik grad av hvor dypt de går i huden, og dermed også ulike virkningsgrader. Kontakt oss for gratis konsultasjon, så finner vi den rette peelingen til deg :-)

 • Light Peel

  kr 1690,-
 • Advanced Anti-Age, medium

  kr 2090,-
 • Advanced Anti-Age, deep

  kr 3290,-
 • Pure Retinol Peel, 4% / 6%

  kr 2490,-

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP