KLASSISK MASSASJE
MUSKELTERAPI

Løs opp spenninger i muskler, reduser smerter eller unn deg selv litt velvære! Ved BeWell klinikken tilpasser vi massasjen til dine ønsker og behov - om det er klassisk massasje, muskelterapi eller hot stone massasje - og vi har fantastisk flinke behandlere som får de beste skussmål og som står klare til å gi deg en super behandlingsopplevelse :-)

HVORFOR MASSASJE?

Etterspørselen og behovet for gode massører har økt kraftig de siste årene, og det er ikke uten grunn. Smerter og spenninger i muskler og behovet for å stresse ned er økende, og massasje er således en viktig behandlingsmetode. Positive effekter av massasje er blant annet at det løser opp spenninger i muskler, og kan redusere smerte. Massasje er også svært avslappende og har en positiv virkning på stress og kan redusere stressterskel. Massasje øker videre blodsirkulasjon som har mange gunstige helsemessige effekter, og bidrar også til økt stoffskifte. En skal selvfølgelig ikke glemme den herlige velvære følelse en kan få av en godt utført massasjebehandling ;-)

MASSASJE BEHANDLINGER

Nedenfor finner du oversikt over priser og ulike massasjebehandlinger, som mer informasjon om de ulike behandlingene. Booker du online, så husk å booke tiden du ønsker av behandlingen :-)

 • Massasje, 30 min

  kr 690,-
 • Massasje, 45 min

  kr 790,-
 • Massasje, 60 min

  kr 990,-
 • Hot stones massasje, 60 min

  kr 990,-

KLASSISK MASSASJE

Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva du som kunde ønsker eller har behov for. Klassisk massasje og muskelterapi kan for eksempel også omfatte bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling eller idrettsmassasje. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Selv om klassisk massasje har en rekke positive effekter og er en flott behandling for å løse opp stive og ømme muskler, er det mange kunder som velger å gå til behandling for den avslappende effekten behandlingen har. Det er derfor fullt mulig å gjennomføre massasjen som ren velvære massasje med lettere strøk for de som ønsker det.

HOT STONE MASSASJE

Hot Stone Massage er ikke bare fysisk lindrende, men har også en psykisk avspennende, trygghetsskapende, beroligende og energioverførende effekt. Hot Stone Massage kombinerer varmen og tyngden fra stenene med rolige, dype, kontinuerlige massasjetak og smelter dermed alle former for spenning og stress, som har lagt seg på din kropp og sinn. Meget effektiv behandling både for anspente muskler og for at få ro i kroppen.

Varm lavastein plasseres på spesielle punkter på kroppen og samtidig masseres den øvrige del av kroppen med olje og varm lavastein. Varmen fra steinene strømmer rundt i kroppen og trenger dypt ned i musklene. Et strøk med steinen, svare til 10 strøk med hendene.

Under massasjen kan du merke hvordan musklene avspennes og du blir så avslappet at du nærmest går inn i en meditativ tilstand. Massasjen avgir varme og energi til hud, vev og muskler. Virker stimulerende på blodsirkulasjonen og stoffskiftet og er samtidig ildende, nærende, avgiftene og avspennende.

UTFØRENDE PERSONELL

Merete utfører massasjebehandlingene ved BeWell avdeling Kvadrat og ved BeWell avdeling Bystasjonen.


MERETE CORNELIUSSEN (BYSTASJONEN)

Merete utdannet seg til fysiurgisk Massør ved Axelsons bodywork i 2009 og hjelper deg som har spenninger i muskulaturen, lite energi, spenningshodepine, stress,- og arbeidsstillingsrelaterte plager eller bare har behov for en god, dyptgående massasjebehandling. Hun bruker triggerpunkt behandling, kopping og sportsmassasjeteknikker i sin behandling. Hun er svært opptatt av å lese kroppen og finne de vonde punktene. Merete har lang erfaring som muskelterapeut og som bedriftsmassør i enn rekke bedrifter, som eksempelvis SR-bank. Merete har opparbeidet seg mange fornøyde kunder, og utfører behandlingene ved avdeling Bystasjonen i Sandnes.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP

Facebook