fbpx

Massasjeterapi

Unn deg en fantastisk massasje!

Muskelterapi

Løs opp spenninger i muskler, reduser smerter eller unn deg selv litt velvære! Ved BeWell klinikken tilpasser vi massasjen til dine ønsker og behov - om det er klassisk, muskelterapi eller hot stone - og vi har fantastisk flinke behandlere som får de beste skussmål og som står klare til å gi deg en super behandlingsopplevelse.

Positive virkninger av massasje

Etterspørselen og behovet for gode massører har økt kraftig de siste årene, og det er ikke uten grunn. Smerter og spenninger i muskler og behovet for å stresse ned er økende, og massasje er således en viktig behandlingsmetode. Positive effekter av massasje er blant annet at det løser opp spenninger i muskler, og kan redusere smerte. Massasje er også svært avslappende og har en positiv virkning på stress og kan redusere stressterskel. Behandlingen øker videre blodsirkulasjon som har mange gunstige helsemessige effekter, og bidrar også til økt stoffskifte. En skal selvfølgelig ikke glemme den herlige velvære følelse en kan få av en godt utført massasjebehandling.

Massasjebehandlinger

Nedenfor finner du oversikt over priser og ulike massasjebehandlinger, som mer informasjon om de ulike behandlingene. Booker du online, så husk å booke tiden du ønsker av behandlingen.

Klassiske massasje BeWell By Makeup Art

Klassisk massasje

Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva du som kunde ønsker eller har behov for. Klassisk massasje og muskelterapi kan for eksempel også omfatte bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling eller idrettsmassasje. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Selv om klassisk massasje har en rekke positive effekter og er en flott behandling for å løse opp stive og ømme muskler, er det mange kunder som velger å gå til behandling for den avslappende effekten behandlingen har. Det er derfor fullt mulig å gjennomføre massasjen som ren velvære massasje med lettere strøk for de som ønsker det.

TOP