MAKEUP FOR ENHVER ANLEDNING!

Våre utdannede og erfarne Makeup Artister legger Makeup for enhver anledning - om det er kveldsmakeup, brudemakeup, eller til spesielle events.

I Makeup Veiledning får du en skreddersydd veiledning mht påføring og fargevalg osv, tilpasset akkurat deg. Hva slag makeup bør du bruke, og hvordan bør den legges for å fremheve din skjønnhet. Det kan være en god investering når man tenker på at mange hver dag går med sminke – uten å ha fått skikkelig innføring i hvordan man påfører og hva man bør bruke!

Vi utfører også Makeup kurs for grupper og utdrikningslag: Kontakt butikken for fastsatte datoer :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87

NOEN MAKEUP PICS FRA OSS

Nedenfor ser du noen makeup bilder, kanskje til inspirasjon :-)

BEHANDLINGER OG PRISER

Ved Makeup Art utfører vi behandling innen makeup. Ta en titt nedenfor hva vi kan gjøre for deg :-)

  • Makeup veiledning

    kr 790,-
  • Kveldsmakeup

    kr 590,-

MAKEUP FOR BEDRIFTER

Styling tjenester mot bedrifter: Våre utdannede makeupartister og stylister utfører oppdrag rettet mot reklamebransjen; reklamebyråer, fotografer og magasiner har benyttet vårt stylist-team for profesjonell makeup og styling, noen som er en viktig kvalitetssikring og en betydelig del av deres endelige produkt og kvalitet.

Les mer om bedriftsoppdrag på linken nedefor :-)

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP

Facebook