fbpx

Led lys behandling

Forbedrer huden på en rekke områder

LED lys behandling for anti-aldring og akne

LED-lysbehandling er en smertefri, avslappende behandling uten inngrep som har flere fordeler - spesielt stimulerer den cellefornyelse og produksjonen av kollagen i huden, som har foryngende effekter. Den kan også behandle akne.

LED-behandlinger fungerer ved å bruke en rekke skarpe lysemitterende dioder (opprinnelig utviklet av NASA!) som sender lavt nivå energi til de dypere lagene i huden.


• Linjer og rynker
• Rødhet i huden
• Solskader
• Akne

Bruk av rødt lys og blått lys i LED lys behandling

Bruk av RØDT LED-lys stimulerer cellulær aktivitet, inkludert cellene (fibroblastene) som produserer kollagen, noe som gir anti-aldrende effekter. Det hjelper til med å redusere fine linjer og rynker, behandle solskader og strekkmerker og kan redusere rødhet etter mer aggressiv IPL- eller laserbehandling. Resultatene vil ikke være så dramatiske som plastisk kirurgi, IPL eller laser, men det er en mildere, mer naturlig, rimeligere vei å gå.

Bruk av BLÅTT LED-lys virker ved å drepe såkalt propionibacterium akne - bakteriene som lever under overflaten av huden og som bidrar til utvikling av akne.

LED-lys behandling ved BeWell By Makeup Art AS

LED lys behandling vs IPL laser-behandling

Led lys behandlingene er svært effektive når de er en del av en serie behandlinger - vanligvis seks behandlinger med en til to ukers mellomrom, etterfulgt av en vedlikeholdsbehandling hver måned eller to. LED-behandlinger varer omtrent ca 15 minutter.

LED vs. IPL
Øynene dine kan ikke bli skadet av LED-lys, slik at de ikke trenger å dekkes til. LED-lys behandlinger er et godt valg for personer som ønsker å øke kollagen nivået i huden eller behandle mild til moderat akne. I motsetning til IPL- eller laserbehandlinger, har LED-behandlinger ingen fare for å brenne. En IPL-behandling leverer en "lys-eksplosjon" av lys ved meget høye energinivåer gjennom en håndholdt apparatur og kan være mer ubehagelig å få utført. LED-behandlinger er derimot faktisk veldig beroligende.

Hvis du vil behandle pigmentflekker, sprengte blodkar, edderkoppårer og diffus ansikts-rødhet, har du mer nytte av en IPL-behandling.

TOP