Hudpleie med virkningsfulle produkter for du hos BeWell

Hudpleie

Skreddersydd hudpleie etter ditt behov og din hud

Vi gir deg skreddersydd hudpleie

I ansiktsbehandlingene benytter BeWell meget aktive og virkningsfulle produkter som anbefales til ulike hudproblem og generell hudforyngelse. Vi tilpasser denne behandlingen og produktene etter dine behov og etter en analyse av hudtilsanden din. Vi benytter profesjonelle produkter fra merkevarer som Environ, PCA skin, Dermalogica og Babor. Du kan også få personlig veiledning for valg av riktige pleieprodukter for din hud.

Skin Pro Face behandlingen inkluderer både rens, hudanalyse, peel og maske med utvalgte hudpleieprodukter og aktive ingredienser.

hudpleie BeWell

Priser for hudpleiebehandlinger

Her ser du våre gjeldene priser for hudpleiebehandlingene. Vi har valgt å å få kategorier av disse behandlingene, men at behandlingen i stedet tilpasses din hud og dine behov.

  • Skin pro face, 30 min

    kr 890,-
  • Skin pro face, 60 min

    kr 1190,-
  • Skin pro face + farge/form av bryn

    kr 1490,-

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP