fbpx

Laserbehandling

For alle hudtyper med neste generasjons laser Harmony XL Pro

Hårfjerning med laser

Den verdensledende produsenten av lasere, Alma, har patentert en ny metode som nå introduseres over hele verden for hårfjerning - kalt SHR. SHR står for Super Hair Removal, og her en rekke fordeler fremfor IPL laserbehandlinger.

SHR er et skritt inn i fremtiden for utvikling av gode metoder for permanent hårfjerning. SHR er raskere enn tradisjonell IPL og laser, og det er tryggere og er smertefritt til sammenligning. Det kan brukes hele året, og passer til alle hudtyper.

hårfjerning med SHR Laser ved BeWell By Makeup Art

Priser for hårfjerning med laser

Her ser du våre gjeldene priser for hårfjerningsbehandlingene med laser. Kontakt oss gjerne for konsultasjon

Spørmål og svar om behandlingene for hårfjerning med laser


Hvordan fungerer SHR laser teknologien?

SHR fungerer ved gradvis å varme opp huden til en temperatur som effektivt påvriker hårsekkene og forhindrer gjenvekst, samtidig som du unngår skader på det omkringliggende vevet. I stedet for å bombardere huden din med høye mengder Joules (energi) som med andre lasermetoder som IPL, benytter SHR flere energipulser, men med vesentlig mindre energi i hver puls. På den måten varmer den hårsekkene forsiktig til den varme du trenger for å påvirke hårsekkene, og beskrives ofte av kunder som en varm kriblende følelse, eller som en varm massasje. I denne metoden bruker også Almas utviklede In-Motion-teknologi, der håndstykket alltid er i bevegelse over huden i behandlingen.

Forskning har vist at en tregere, men lengre oppvarmingsprosess er betydelig mer effektiv for permanent hårfjerning enn høye og korte nivåer av energi. Derfor, når man bruker SHR, blir enheten ført over vevet flere ganger (i bevegelse) ved å bruke lav energi, men med en høy repetisjonshastighet (opp til 10Hz, dvs. 10 ganger per sekund) i stedet for å bruke den tradisjonelle metoden med enkeltvise og høye energiimpulser.

Er SHR egnet for alle hudtyper?

SHR er egnet for alle hudtyper. Dette er mulih på grunn av teknologien og teknikkene som brukes. I motsetning til tradisjonell laser og IPL, kan man bruke SHR hele året uten å måtte skygge unna solen.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

For å fullstendig behandle området kan det kreve 4-6 behandlinger med fire ukers mellomrom. Et fire ukers opphold er viktig, slik at SHR-behandlingene får håret ved sin fire ukers revekst. Nær behandlingens slutt er det nødvendig med 6-8 ukers intervaller for å avslutte løpet.

PLAY
TOP