FOTTERAPI OG FOTPLEIE

Har du problemer med dine føtter? Da kan sikkert vår autoriserte fotterapeut hjelpe deg! Med fotterapi jobber man med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. I tillegg utfører hun pleiende velværebehandlinger og pedikyr. Se behandlingsmenyen nedenfor, hvor du også finner bestillingsinformasjon.

HVORFOR FOTTERAPI?

Fotterapeuten er autorisert helsepersonell og har unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Fotterapeuter vurderer hele foten, både hud, negler, muskler og skjelett. Fotterapeuten vurderer også hud- og neglelidelser i sammenheng med feilstillinger i skjelettet. Fotterapeuten kan samarbeide med annet helsepersonell som leger og fysioterapeuter. I fotterapi arbeider man med forbygging, behandling og veiledning innen problemområder som oppsummert her:

FEILBELASTNINGER

HARD HUD OG SPREKKER

SMERTER UNDER FOTEN

FOTSVETTE

FOTSOPP

FOTVORTER

NEGLEPLAGER

HAMMERTÆR

SIRULASJONSPROBLEMER

SMERTER OG PLAGER

TORNER

INNGRODD NEGL

VÅRE FOTBEHANDLINGER

Fotpleie behandlingene nedenfor er en kombinasjon av fotterapi og fotpleie. Fotterapeuten går over å sjekker for eventuelle problemområder med føttene, samtidig som en utfører vedlikehold som fjerning av hard hud, klipp og rens av negler, hudepleie med fotkrem mv. For bestilling, ring oss eller bestill online:

 • Full fotbehandling m/ lett massasje

  kr 890,-
 • Full fotbeh. m/ lett mass.+ Shellac

  kr 1290,-
 • Full fotbeh. m/ lett mass.+ Peeling

  kr 1190,-
 • Enkel fotbeh. kun hud eller negler

  kr 590,-
 • Torn, vorter, nedgrodd negl beh. fra

  kr 490,-

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP

Facebook