Fotpleie og fotterapi - BeWell By Makeup Art på Kvadrat

Fotpleie og fotterapi

Vi fikser dine føtter!

Fotpleie og fotterapi

Ønsker du en skikkelig runde med fotpleie og stell av dine føtter? Eller har du kanskje problemer med dine føtter som krever behandling? Da kan sikkert vår autoriserte fotterapeut hjelpe deg! Med fotterapi jobber man med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. I tillegg utfører hun pleiende velværebehandlinger (fotpleie) og pedikyr. Se behandlingsmenyen nedenfor, hvor du også finner bestillingsinformasjon.

fotpleie og fotterapi ved BeWell By Makeup Art

Hva kan fotpleie og fotterapi hjelpe deg med?

Fotterapeuten er autorisert helsepersonell og har unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Fotterapeuter vurderer hele foten, både hud, negler, muskler og skjelett. Fotterapeuten vurderer også hud- og neglelidelser i sammenheng med feilstillinger i skjelettet. Fotterapeuten kan samarbeide med annet helsepersonell som leger og fysioterapeuter. Fotterepeuten utfører også fotpleie - for deg som har friske føtter som bare ønsker litt vanlig pleie, stell og fjerning av litt hard hud. I fotterapi derimot, arbeider man med forbygging, behandling og veiledning innen problemområder som oppsummert her:

FEILBELASTNINGER

HARD HUD OG SPREKKER

SMERTER UNDER FOTEN

FOTSVETTE

FOTSOPP

FOTVORTER

NEGLEPLAGER

HAMMERTÆR

SIRULASJONSPROBLEMER

SMERTER OG PLAGER

TORNER

INNGRODD NEGL

Våre fot behandlinger

Fotbehandlingene nedenfor er en kombinasjon av fotterapi og fotpleie. Fotterapeuten går over å sjekker for eventuelle problemområder med føttene, samtidig som en utfører vedlikehold som fjerning av hard hud, klipp og rens av negler, hudepleie med fotkrem mv. For bestilling, ring oss eller bestill online:

 • Full fotbehandling m/ lett massasje

  kr 890,-
 • Full fotbeh. m/ lett mass.+ Shellac

  kr 1290,-
 • Full fotbeh. m/ lett mass.+ Peeling

  kr 1190,-
 • Enkel fotbeh. kun hud eller negler

  kr 590,-
 • Shellac - føtter

  kr 690,-
 • Fjerning av shellac - føtter

  kr 390,-
 • Torn, vorter, nedgrodd negl beh. fra

  kr 490,-
 • Neglesopp test

  kr 590,-

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP