fbpx

Botox og fillere

Redusere rynker og linjer, bygge volum.

Botox og fillere

Våre kosmetiske behandlinger med Botox og fillere reduserer eller fjerner rynker og linjer, og kan gi deg fyldigere lepper. Behandlingene utføres av en meget dyktig kosmetisk sykepleier med spesialutdanning innen kosmetisk medisin.

Vår kompetanse og kvalitet

I tillegg til å ha sertifisert personell med solid erfaring med en rekke kosmetiske behandlinger, benytter vi neste generasjons materiale av meget høy kvalitet. Fillerne som brukes velges av behandler, og merkene vi fører er Teosyal og Juvèderm. Denne kompetansen kombinert med kvalitetssikret materiale er din trygghet for et godt resultat! Fillerne vi benytter er av meget god kvalitet. Filleren finner sin plass i huden, og etterlater seg en jevn og glatt hudoverflate. Du får et bedre resultat som varer lenger!

Alle behandlinger inkluderer gratis oppfølging innen 2 uker. Bestill en konsultasjon i dag og finn ut hva vi kan gjøre for deg - konsultasjon er uforpliktende og gratis.

Illustrasjonen nedenfor viser en del av behandlingsområdene og mulighetene. Det kan være sinterynke, kråketær, røykerynker, panne m.m. Fillere brukes eksempelvis også for fyldigere lepper eller å fylle i rynker eller linjer, eller fremheve kinnben. Vi har veldig god erfaring med å rette ut arr etter acne med fillerne vi benytter. Både erfaringen vår og materialet er din trygghet for et godt resultat!

Botox bruksområder

Våre Botox og filler behandlinger

Nedenfor finner du veiledende priser for ulike behandlinger med Botox og fillere. Konsultasjon og veiledning for hva vi kan gjøre for deg, er gratis og uforpliktende!

FORNØYDE KUNDER


  • Tusen tusen takk til BeWell Klinikken for en fantastisk behandling, jeg er kjempefornøyd med mine "nye" lepper og anbefaler det på det varmeste for andre som er i tvil: Go for it!!! Det ser helt naturlig ut :))
TOP