fbpx

Dermis terapi

Dermis-terapi er det siste på markedet innen injeksjonsbehandling for å forbedre huden din. Dermis-terapi er utviklet i Norge av Dr. Stein Tvedten, og behandlingen utføres av våre kosmetiske hudterapeuter.

Det er tre ulike serum som kan injiseres i huden avhengig av hvilken effekt du ønsker oppnå: Volume, Collagen og Lift. Ser mer om disse nedenfor. Felles for disse serumene er at de inneholder ingredienser som øker hudens egne evne til å fornye og reparere seg selv og forebygger aldringstegn.

I behandlingen benyttes injeksjon ved korte 4 mm nåler, eller innslusing ved hjelp av et høykvalitets microneedling-apparat (Nanopore turboroller). De korte nålene sikrer at serumet injiseres i det riktige hudlaget, for best effekt.
For best mulig resultat anbefaler vi en behandling per måned. Behandlingen kan kombineres med tilpassede hjemmeprodukter i samme serie.

VOLUME

Øker volum & fuktighet. Volume er et effektivt serum som motvirker aldring av huden. Det øker fuktigheten og stimulerer kollagenproduksjonen som fører til en reduksjon av synlige linjer og rynker. Aktive ingredienser er hyaluronsyre og vann.

LIFT

Strammer opp huden. Lift serumet har en umiddelbar oppstrammende effekt pga virkestoffet DMAE som skaper en sammentrekning i huden og dermed strammer den opp. Serumet reduserer også fine linjer og rynker. Det inneholder DMAE, Silicium og antioksidanter.

COLLAGEN

Styrker bindevevet i huden. Collagen serumet øker produksjonen av kollagen og elastin i huden som er med på å forhindre for tidlig aldring. Det reduserer frie radikaler og bryter ned hyperpigmenteringer i dermis. Aktive ingredienser er Vitamin C, Silicium og Zink.

Priser for Dermis terapi

Her ser du våre gjeldende priser på dermis terapi behandlingene. Du kan booke behandling ved å ringe Makeup Art kvadrat på 45 00 00 87 eller Makeup Art Bystasjonen på 45 00 00 86. Du kan også bestille online ved å benytte knappen nedenfor.

Gjøre Dermis terapi hjemme?

Serumene (ampuller) kan også kjøpes til hjemmebehandling. Serumet i ampullen påføres da jevnt på rent ansikt, med en eller flere fingre, og masseres lett inn i huden. Bruk gjerne Penetrator beskrevet nedenfor, før påføringen. Penetrator har en eksfolierende effekt som fører til at serumene penetrerer dypere ned i huden, og dermed gir best mulig effekt. Virkningen av påføringen med hender er ikke like effektiv som ved bruk av innslusing eller injeksjon av hudterapeutene.

Penetrator - Åpner porene før behandling

Penetrator har en eksfolierende effekt som fører til at serumene penetrerer dypere ned i huden. Med sine 4 forskjellige syrer behandler den også fine linjer og rynker, hyperpigmentering, forbedrer hudens elastisitet, og etterlater huden med en fin glød. Penetrator inneholder en kombinasjon av AHA og BHA syrer som Mandelsyre, Laktatsyre, Salisylsyre og Sitronsyre. Den påføres jevnt på rent ansikt, la virke i 1 minutt. Lett prikking og rødhet i huden kan oppstå.

Ønsker du bestille?

Du finner oss på Kvadrat kjøpesenter i 2. etasje, og på Bystasjonen senter i Sandnes, 2 etasje.

Makeup Art er spesialisten på medisinsk hudpleie, makeup og negler. Her betjenes du kun av fagutdannet personell i både behandlinger og i faglig produktveiledning. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87 | Tlf Bystasjonen: 45 00 00 86

TOP