fbpx

BRUD
MAKEUP ART

BRYLLUP
& FEST

KOMMENDE BRUD?
BLI DITT BESTE TIL DEN STORE DAGEN!

Våre utdannede og erfarne Makeup Artister, hudterapeuter og brynsstylister hjelper deg å bli ditt beste til den store dagen som brud. Vi utfører en rekke skreddersydde behandlinger for brud.

Tenkt på noe til utdrikningslaget? Makeup Art gjennomfører ulike kjekke aktiviteter for deg som brud til ditt utdrikningslag. Kontakt oss om dine ønsker , så kan vi finne på noe både gøy og nyttig som for eksempel "Lær å smink deg selv" som passer flott for grupper og utdrikningslag:-)

Tlf Kvadrat: 45 00 00 87

MAKEUP FOR BRUD

Makeup Art har lang erfaring i å legge brudesminke, og har dedikerte Makeup Artister som utfører dette. Dette inkluderer både prøvemakeup og makeup på den store dagen. I prøvemakeup'en finner vi frem produkter og farger som passer deg, og legger en makeup etter dine ønsker. Og vi legger også makeup for forlover om det er aktuelt :-)

Priser fra 2500,-

NEGLER til BRUD

Som Rogalands største innen negler har du som brud mange muligheter hos oss til ditt bryllup. Noen ønsker både forlengning og flott dekor på neglene, mens andre ønsker gjerne fil, rens og lakk av egne negler. Shellac er også et flott alternativ, som varer mye lengre enn vanlig neglelakk. Vi anbefaler du får neglene gjort noen dager før bryllupet.

Priser fra 490,-

VIPPE EXTENSIONS

Lange og fyldige vipper slår aldri feil, og mange kommende bruder ønsker dette før bryllupet. Her kan man selv bestemme lengden og fyldigheten , etter hva man føler selv er naturlig. Vippe extensions bør legges en ukes tid før brulluppet

Priser fra 1890,-

FÅ GLØDEN MED HUDPLEIE

Hvor mest populære hudpleiebehandling for bryllup og fest, er Babors Beauty Crash-behandling. Det er en eksklusiv serum basert kur (ampuller) fra Babor som raskt gir synlige resultater, og er perfekt før store begivenheter for en flott hud!

Kr 1290,-

FARGE OG FORMING AV BRYN

Form og farge på øyenbrynene er utrolig viktig for uttrykket i ansiktet, og kan gjøre myr for utseendet ditt. Forming og farging av bryn er en av våre signaturbehandlinger, og vi benytter farger av god kvalitet. Vi anbefaler å utføre behandlingen noen dager før bryllupsdagen for brud.

Priser fra 550,-

VOKSING - HVOR DU VIL

På Makeup Art benytter vi voksprodukter av god kvalitet, som gjør prosessen mest mulig skånsom for deg, og som gir et godt resultat. Produkter av høy kvalitet reduserer også sannsynligheten for allergiske reaksjoner. Nå har vi også løsninger for permanent hårfjerning!.

Priser fra 250,-

TANNBLEKING FOR BRUD

Har du tidligere tenkt på å bleke tennene, kan jo bryllupet være anledningen du faktisk gjør noe med det! Vi utfører tannbleking med kosmetisk innovativ tannblekingsteknologi - trygt, effektivt og rimelig med gode resultater. Metoden er også svært skånsom. Og nå får du det også til kampanjepris :-).

Pris, kun Kr 2490,-

FOTBEHANDLING FOR BRUD

Velstelte føtter tar seg flott ut på bryllupsdagen, og vi på Makeup Art og BeWell Klinikken har dedikerte fotterapeuter med lang erfaring innen fotbehandling.

Priser fra 890,- for fotbehandling

UTDRIKNINGSLAG

Hvorfor ikke velge noe alle faktisk synes er gøy til utdrikningslaget? Makeup Art tilbyr aktiviteter som “Lær og smink deg selv” og øyemakeup kurs. Kontakt oss om hva vi kan gjøre for ditt utdrikningslag :-)

Priser fra 500,- pr person

ØNSKE OM KOSMETISK BEHANDLING?
VI HAR KOSMETISK LEGE OG SYKEPLEIER MED LANG ERFARING

I samarbeid med BeWell Klinikken (eies av Makeup Art) tilbyr vi rynkebehandlinger utført av profesjonelt helsefaglig personell. For brud og bryllup kan det være aktuelt med injeksjonsbehandling, laser, dermaroller eller peelinger - avhengig av ditt behov og forbedringsmål.

Bestille behandling?

Du finner oss på Kvadrat Kjøpesenter i 2 etasje. Du kan bestille behandling ved å bruke vår (FixIt) app, bestille online på web, du kan ringe oss eller besøke oss. Klikk på booking & kontakt knappen nedenfor for informasjon :-)

BeWell ønsker å være norges mest komplette skjønnhetsklinikk, og derfor tilbyr vi et svært bredt spekter av behandlinger - Fra negler, makeup og bryn til siste innovative behandlinger og teknikker innen kosmetisk medisin og hudforyngelse. Stikk gjerne innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Tlf: 45 00 00 87

TOP