BEWELL TEAMET

Vårt fagutdannede team ønsker deg velkommen til behandling ved BeWell Klinikken!

TOMA BETANCUR

Tannlege og kosmetisk

Toma startet sin karriere som autorisert Tannlege etter utdannelse fra Kaunas universitet i Litauen 2009 og har praktisert som autorisert tannlege i Norge siden 2013. Hun har videre ønsket å spesialisere seg innen kosmetiske behandlinger, og er sertifisert i kosmetiske injeksjoner som behandlinger med fillere og btx. Toma utfører også tannblekingsbehandlinger ved BeWell klinikken og profesjonelle blekingsløsninger du kan ta med deg hjem.

ROLAH O. LØNNING

Lege, hud og kosmetisk

Vi har utvidet vårt team med lege og ønsker Dr. Rolah O. Lønning velkommen til BeWell Klinikken. Rolah O. Lønning er utdannet lege, driver firmaet ROKderm. Under studiene forsket hun på hud og hudkreft. Resultatene ble publisert i det internasjonale tisskriftet Melanoma Research. Dr. O. Lønning har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin, og praktisk erfaring fra hudavdelinger i Norge, London og Ungarn. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan vi best kan ta vare på huden, og har holdt foredrag om hud og anti-aldring på Skandinavias største helse- og beautymesse.
Mail: rolah@be-well.no

RAFAEL ROGALSKI

Kiropraktor

Rafael er en dyktig og erfaren kiropraktor og behandler personer av alle aldre. Sammen med pasienten fokuserer han på å skape gode og varige resultater over tid. Han kan diagnosere og behandle rygg, nakke, bekken og ekstremitetsskader. Han er også veldig dyktig i behandling av hodepine, isjas, skiverelaterte smerter, smerter og klikking i kjeve, nakkesleng/trauma og kroppsholdningsrelaterte plager.

Rafael har 5 års utdannelse - med både Bachelor of Chiropractic Science og postgraduate Bachelor of Chiropractic fra Murdoch Universitetet i Australia. Han har over 8 års erfaring fra sin praksis i både Norge og Australia, og er følgelig autorisert kiropraktor i Norge.

Rafael har også utført frivillighetsarbeid på Kununurra Medical Clinic og St. Patrick Centre i Western Australia, hvor han ga kiropraktisk behandling og fysisk rehabilitering.

Han ønsker å gi effektfull behandling tilpasset den enkelte pasient sine behov. Han snakker flytende Norsk, Engelsk og Polsk.MERETE CORNELIUSSEN

Massasjeterapeut

Merete utdannet seg til fysiurgisk Massør ved Axelsons bodywork i 2009 og hjelper deg som har spenninger i muskulaturen, lite energi, spenningshodepine, stress,- og arbeidsstillingsrelaterte plager eller bare har behov for en god, dyptgående massasjebehandling. Hun bruker triggerpunkt behandling, kopping og sportsmassasjeteknikker i sin behandling. Hun er svært opptatt av å lese kroppen og finne de vonde punktene. Merete har lang erfaring som muskelterapeut og som bedriftsmassør i enn rekke bedrifter, som eksempelvis SR-bank. Merete har opparbeidet seg mange fornøyde kunder, og utfører behandlingene ved avdeling Bystasjonen i Sandnes.EIVIND TVEITERÅS

Fysioterapeut

Eivind er utdannet fysioterapeut ved Fontys Univeristy, Eindhoven Nederland. Etter fullført 4 årig studie i 2010 har Eivind blitt en del av BeWells helsefaglige team. Eivind anvender hovedsakelig manuelle teknikker og treningsterapi i behandlingen, samt smertebehandling med nåler. Eivind har også vært fungerende Medisinsk ansvarlig ved kampene til Vikings rekruttlag!


Mail: eivind@be-well.no

GELYN Q. MØLHOLM

Massasjeterapeut

Gelyn er en dyktig og erfaren massasjeteraput som utfører bade klassisk massasje, hot stone massasje, filippinsk massasje og fotmassasje (med dagdagay) Hun er sertifisert massør med diplom innenfor de nevnte behandlinger fra Body Options International Development Center.

Før hun startet ved BeWell Klinikken har hun i flere år hatt egen massasjepraksis i både Danmark og Grønland, hvor hun opparbeidet en solid kundeportefølje og godt rykte gjennom fornøyde kunder.

Gelyn tilpasser massasjebehandlingene til den enkelte kundes behov og ønsker, og du er hjertelig velkommen til en massasje-opplevelse hos Gelyn ved BeWell Klinikken :-) Gelyn snakker for øvrig flytende engelsk.LAURA VESALAINEN

Fotterapeut

Laura er autorisert fotterapeut med lang erfaring, og utfører alle våre fotterapi behandlinger ved BeWell Klinikken. Har du problemer med dine føtter kan sikkert vår autoriserte fotterapeut hjelpe deg! Med fotterapi jobber man med å behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. I tillegg utfører hun pleiende velværebehandlinger og pedikyr.

Laura snakker finsk, engelsk, svensk, litttysk och studerer norsk.

CAMILLA FUGELLI

Daglig leder

Camilla Fugelli har lang erfaring som daglig leder fra bransjen. Camilla er utdannet pedagog og har en rekke utdannelser fra velværebransjen - i tillegg til administrativ utdannelse. Hun er grunderen bak både BeWell konseptet og Makeup Art konseptet på Kvadrat. Hun er en av dem som tar deg vel mot ved ditt besøk hos BeWell klinikken.


Mail: camilla@be-well.no

HEGE

Resepsjonist

Informasjon under oppdatering.


Mail: post@be-well.no

TOP