TRÅDLØFT

Vår kosmetiske lege Dr. Rolah O. Lønning utfører trådløft! En enkel og trygg metode for ansiktsløft uten kirurgi.

Med årene endres ansiktet og mange ser eldre ut enn de føler seg. Ansiktet mister volum og kontur. Dette er et aldringsfenomen kjent for de fleste, men mange kvier seg for å legge seg under kniven. Nå trenger du ikke dette da BeWell-klinikken på Kvadrat tilbyr en ny behandling – Trådløft/Silhouette Soft!

Silhouette Soft trådløft er en behandling som gir ett ansiktsløft uten kirurgi.Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.

HVORDAN FUNGERER TRÅDLØFT?

Spesielle tråder under huden med små “kjegler” brukes til å løfte huden. Løftetrådene settes på riktig plass via små stikkhull i huden som gror usynlig. Dette gjøres smertefritt med lokalbedøvelse. Når trådene er riktig plassert under huden gjør fiskeskjellene at legen kan løfte huden passe mye. Når legen slipper grepet blir huden liggende i sin nye løftede stilling og de små kjeglene forhindrer at den løse huden sklir tilbake. Når legen er fornøyd med løftet kuttes endene av løftetråden som stikker ut gjennom huden slik at ingenting er synlig. Det blir heller ikke noe synlig arr etter trådløft. Når trådene er riktig plassert er de ikke mulig å se eller kjenne.

Trådene er laget av polylaktisk syre – dette er et naturlig materiale som stimulerer til kollagenproduksjon. Kollagen er et protein som utgjør den primære støttestrukturen i huden, og sørger for hudens fuktighetsbalanse, elastisitet og smidighet. Kroppen produserer daglig sitt eget kollagen, men kollagenmengden avtar gradvis jo eldre man blir fra ca 25-års alderen. Mengden kollagen i kroppen blir da uttilstrekkelig og vanlige symptomer er blant annet rynker og ujevn hud.

Kroppen produserer mer enn 20 ulike typer kollagen, tre av disse typene utgjør imidlertid 80-90%. Type 1 og 3 finnes primært i huden. Trådløftet stimulerer primært til produktsjon av kollagen 1 som gjør huden fastere. Gjennom behandlingen slår man to fluer i en smekk ettersom den både løfter og øker hudens egen kollagenproduksjon. Dette gir videre volum på sikt. Trådløftet kan brukes for å gi volum i både kinn og lepper.

Hvordan utføres trådløft?


Etter først en grundig samtale og undersøkelse, settes lokalbedøvelse i små punkter der tråden skal inn og ut. Tråden har små knuter og “mothaker” som gjør at den enkelt kan trekkes under huden i èn retning men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden – da henger den der! Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet man ønsker, klippes endene korte og forsvinner under huden.

Bivirkninger og komplikasjoner

Bivirkninger og komplikasjoner ved tråløft er sjeldne og få. Man kan imidlertid få forbigående ubehag, blåmerker, hevelse de første dagene. Dersom du mener du kan ha fått infeksjon, ta umiddelbart kontakt med klinikken, så hjelper vi deg.

Du bør være forsiktig med å gape høyt, vri hodet og ligge med ansiktet ned i puta de første tre dagene.

Varighet av trådløft

Dersom man danner en sårflate under huden der arrvev oppstår (som ikke er synlig fra utsiden), kan et trådløft ha effekt like lang effekt som et kirurgisk ansiktsløft. Effekten av trådløftet er forventet å vare ca 18 mnd.

PRISER PÅ TRÅDLØFT BEHANDLINGER

Bestill gratis konsultasjon ved å ringe 45 00 00 82 eller book konsultasjon i vår online bestilling

Bestill gratis konsultasjon ved å ringe 45 00 00 82 eller book konsultasjon i vår online bestilling

UTFØRENDE LEGE

BeWell klinikkens kosmetiske lege, Dr. Rolah O. Lønning, utfører de kosmetiske legetjenestene. Hun har flere ganger gjestet TV2 som fagekspert innen hud. Hun har forsket på på hud og hudkreft, og resultatene ble publisert i det internasjonale tidsskriftet Melanoma Research. Dr. O. Lønning har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin, og praktisk erfaring fra hudavdelinger i Norge, London og Ungarn. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan vi best kan ta vare på huden, og har holdt foredrag om hud og anti-aldring på Skandinavias største helse- og beautymesse.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP