Medisinsk peeling

Med medisinsk peeling blir hyperpigmentering, akne, aknearr, aldrende og solskadet hud betydelig bedre ved hjelp av en kjemisk fremprovosert avskalling av huden. Etter en grundig rensing av ansiktshuden, legger Hudlege/Hudterapeut – spesielle syrer i flere lag på huden. Avhengig av medisinsk indikasjon og formålet med behandlingen kreves en mer eller mindre dypgående peelingeffekt. Dette avgjør igjen hvilken substans man velger å ta i bruk. Medisinsk peeling kan utføres isolert for å behandle hudsykdommer eller hudskader, men også i kombinasjon med Botox og fillerbehandlinger.

Du finner mer informasjon om peelingene ved å trykke på "+" tegnet ved den enkelte behandlingen.

VIRKER DET? SE SELV!

HVORFOR PEELING?

Kjemisk peeling kan hjelpe mot en rekke problemområder, og kan være en svært effektiv behandling. Er du usikker på hvilken peeling som er mest passende for deg og din hud, kan du få veiledning av vår kosmetiske lege. Nedenfor er det listet opp noen typiske problemområder for hud hvor peeling kan være en effektiv behandling

AKNEARR

LINJER OG RYNKER

PIGMENTFLEKKER

SOLSKADET HUD

FREGNER

LEVERFLEKKER

RU OG GROV HUD

KVISER

VÅRE PEELING BEHANDLINGER

Nedenfor finner du våre peeling behandlinger. Klikk på "+" knappen for å få mer informasjon om den enkelte peeling behandlingen. Husk at konsultasjon for behandling er gratis og uforpliktende :-)

ØNSKER DU MAKS EFFEKT?
PRØV VÅRE PEELING SPESIALBEHANDLINGER

UTFØRENDE PERSONELL

Vår kosmetiskelege Dr. Rolah O. Lønning utfører behandlingene med kjemiske peelinger. Kun Dr. Lønning utfører peeling spesialbehandlingene


DR. ROLAH O. LØNNING

Dr. Rolah O. Lønning, utfører BeWell Klinikkens kosmetiske legetjenester. Hun gjester ofte som hud-faglig ekspert i media, bla. Tv2, NRK, VG og klikk.no Hun har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin, og praktisk erfaring fra hudavdelinger i Norge, London og Ungarn. Hun utfører behandlinger som Trådløft, Vampyrbehandling, Peelinger, Botox og hud-konsultasjoner.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP