Filler for hender, spar 2000,-!

Synes du hendene dine ser eldre ut enn du ønsker? Da kan vi hjelpe deg. Dr Rolah Lønning er er sertifisert i bruk av den spesielle Radiesse filleren. Nå kan du spare 2000,-

BOTOX OG FILLERE

Våre kosmetiske behandlinger med Botox og fillere reduserer eller fjerner rynker og linjer, og kan gi deg fyldigere lepper. Behandlingene utføres av den meget dyktige kosmetiske legen Dr. Rolah O. Lønning.

VÅR KOMPETANSE OG KVALITET

I tillegg til å ha sertifisert personell med solid erfaring med en rekke kosmetiske behandlinger, benytter vi neste generasjons materiale av meget høy kvalitet. Fillerne som brukes velges av behandler, og merkene vi fører er Z fill, Revanesse, Radiesse, Belotero og Restylane. Denne kompetansen kombinert med kvalitetssikret materiale er din trygghet for et godt resultat! Mange andre klinikker benytter 1. generasjons fillere som har tendens til å klumpe. Fillerne vi benytter er av meget god kvalitet og mer moderne, og klumper seg ikke når man injiserer materialet. Filleren finner sin plass i huden, og etterlater seg en jevn og glatt hudoverflate. Du får et bedre resultat som varer lenger!

Alle behandlinger inkluderer gratis oppfølging innen 2 uker. Bestill en konsultasjon i dag og finn ut hva vi kan gjøre for deg - konsultasjon er uforpliktende og gratis :-)

Illustrasjonen nedenfor viser en del av behandlingsområdene og mulighetene. Det kan være sinterynke, kråketær, røykerynker, panne m.m. Fillere brukes eksempelvis også for fyldigere lepper eller å fylle i rynker eller linjer, eller fremheve kinnben. Vi har veldig god erfaring med å rette ut arr etter acne med fillerne vi benytter. Både erfaringen vår og materialet er din trygghet for et godt resultat!

VÅRE BOTOX OG FILLER BEHANDLINGER

Nedenfor finner du veiledende priser for ulike behandlinger med Botox og fillere. Konsultasjon og veiledning for hva vi kan gjøre for deg, er gratis og uforpliktende!

FORNØYDE KUNDER


  • Tusen tusen takk til BeWell Klinikken for en fantastisk behandling, jeg er kjempefornøyd med mine "nye" lepper og anbefaler det på det varmeste for andre som er i tvil: Go for it!!! Det ser helt naturlig ut :))

UTFØRENDE PERSONELL

Vår kosmetiske lege Dr. Rolah O. Lønning og Tannlege Toma Betancur utfører de kosmetiske behandlingene med botox og fillere.


DR. ROLAH O. LØNNING

Dr. Rolah O. Lønning, utfører BeWell Klinikkens kosmetiske legetjenester. Hun gjester ofte som hud-faglig ekspert i media, bla. Tv2, NRK, VG og klikk.no Hun har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Hun utfører behandlinger som Trådløft, Vampyrbehandling, Peelinger, Botox, fillere og hud-konsultasjoner. For fillere bruker hun materiale fra Revanesse.


TOMA BETANCUR

Toma startet sin karriere som autorisert Tannlege etter utdannelse fra Kaunas universitet i Litauen 2009 og har praktisert som autorisert tannlege i Norge siden 2013. Hun har videre ønsket å spesialisere seg innen kosmetiske behandlinger, og er sertifisert i kosmetiske injeksjoner som behandlinger med fillere og btx. Toma utfører også tannblekingsbehandlinger ved BeWell klinikken og profesjonelle blekingsløsninger du kan ta med deg hjem.

ØNSKER DU BESTILLE?

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP