Yngre hender med fillere

Synes du hendene dine ser eldre ut enn du ønsker? Da kan vi hjelpe deg. Dr Rolah Lønning er er sertifisert i bruk av den spesielle Radiesse filleren som gir deg et yngre utseende på dine hender.

Spar kr 2000,- med vår kampanje nå!

Nå kan du spare 2000 kr på denne håndbehandlingen. Ordinær pris for 1,5 ml som normalt er nok til begge hender, er kr 9900,-. Nå får du behandlingen for kr 7900,-!

Hvordan få yngre utseende på dine hender?

Mange lurer på hvordan de kan bli kvitt rynker og synlige blodårer på hendene. Nå kan du få et yngre utseende på hender med Radiesse filleren - den eneste filleren godkjent for å gjenopprette tap av volum på hender og oppnå et jevnt, glatt og naturlig resultat. Dr. Rolah O. Lønning er sertifisert av Radiesse for behandlingen.

Gjenopprette tap av volum

Ved å gjenopprette tapt volum kan du få hendene til å se yngre og penere ut.

Jevnt og naturlig resultat

Radiesse filleren gir økt volum og et jevnt resultat, som varer opp til et år.

Fremtredende blodårer og sener

Tap av volum kan gjøre blodårer og sener veldig fremtredende.

Se selv hva andre har oppnådd

Her ser du et utvalg av før- og etterbilder av pasienter som har gjennomført behandlingen. Etterbildene er tatt etter 2 uker, og er ikke retusjerte.

Rolana, 49

Uretusjert foto, 2 uker etter behandling.

LeAnne, 47

Uretusjert foto, 2 uker etter behandling.

Kayt, 49

Uretusjert foto, 2 uker etter behandling.

Andrea, 42

Uretusjert foto, 2 uker etter behandling.

Gratis konsultasjon!

Lurer du på om behandlingen er noe for deg? Bestill gjerne er gratis og uforpliktende konsultasjon for behandling. Book online, ring oss eller besøk oss i resepsjonen på Kvadrat i 2. etasje. Velkommen!

Dr. Rolah O. Lønning

Dr. Rolah O. Lønning, utfører BeWell Klinikkens kosmetiske legetjenester og er sertifisert for Radiesse fillerbehandling for hender. Hun gjester ofte som hud-faglig ekspert i media, bla. Tv2, NRK, VG og klikk.no Hun har flere års erfaring med problemstillinger innen hud, kosmetikk og estetisk medisin. Hun utfører behandlinger som Trådløft, Vampyrbehandling, Peelinger, Botox, fillere og hud-konsultasjoner. For fillere bruker hun materiale fra Revanesse, Radiesse og Bolotero.

Vil du kombinere med andre fillerbehandlinger?

Du kan lese mer våre andre filler-behandlinger her

Du finner oss på Kvadrat og Bystasjonen i Sandnes

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin, og du finner oss på Kvadrat i 2. etasje. og på Bystasjonen i Sandnes sentrum, i 3. etasje. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til behandling hos oss :-)

TOP