HVITERE TENNER?

TANNBLEKING!
KUN 2490,-

En trygg, effektiv og i tillegg rimelig vei til hvitere tenner - Bestill i dag!

KOSMETISK BEHANDLING

Hva kan vi gjøre for deg?

BeWell er din klinikk kosmetisk medisin. Vi tilbyr kosmetiske behandlinger utført av profesjonelt helsefaglig personell som ønsker å gi deg det beste av behandling. Vår kosmetiske lege Dr. Rolah O. Lønning er megetdyktig innen kosmetisk medisin, og du har kanskje sett henne i diverse TV kanaler som gjest og faglig ekspert?
Vår erfaring og kompetanse er din tryghet for et godt resultat!

Nedenfor finner du våre behandlingskategorier, med linker til mer informasjon. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf info og bestilling: 45 00 00 82

VÅRE KOSMETISKE BEHANDLINGER

Konsultasjon for kosmetiske behandlinger med vår kosmetiske sykepleier og lege er gratis og uforpliktende :-)

BOTOX OG FILLERE

Vi har lang erfaring med kosmetiske behandlinger med botox og fillere for å redusere rynker og linjer. Utføres av de mest erfarne kosmetiske sykepleiere i bransjen og med materiale av god kvalitet.

TRÅDLØFT UTEN KIRURGI

Trådløft er en effektiv, enkel og trygg metode for ansiktsløft uten kirurgi. Strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Gratis konsultasjon, av Dr. Rolah Lønning

VAMPYRBEHANDLING

BeWell klinikkens kosmetiske lege og hudforsker, Dr. Rolah O. Lønning, utfører vampyrbehandling (PRP), for hudforyngelse med færre linjer og rynker og med økt elastisitet.

PERMANENT MAKEUP

Alltid se nysminket ut? Få flotte fyldigere øyebryn, lipliner og eyeliner. Vår sertifiserte og erfarne Linergist utfører behandlingene. Permanent Makeup er en mild form for tatovering, også kalt mikropigmentering.

TANNBLEKING

Vi utfører tannbleking med kosmetisk innovativ tannblekingsteknologi - trygt, effektivt og rimelig med flotte resultater. Nå kan alle få hvitere tenner på timen, og til en mye hyggeligere pris!

MEDISINSKE PEELINGER

Med medisinske peelinger blir hyperpigmentering, akne, aknearr, aldrende og solskadet hud betydelig bedre ved hjelp av en kjemisk fremprovosert avskalling av huden. Utført av medisinsk personell.

HUD-KONSULTASJONER, LEGE

BeWell klinikkens kosmetiske lege, Dr. Rolah O. Lønning utfører konsultasjoner relatert til hud- og hudproblematikk. Her kan du få analyse, rådgivning og eventuelle resepter knyttet til din problematikk.

DERMAROLLER

Dermaroller gir en naturlig egen helbredelse av huden slik at skader og alderstegn reduseres, uten injeksjoner eller syntetiske stoffer. Flott mot arr, porer, solskader, rynker, strekkmerker og ujevnheter i huden.

HÅRAVFALLSBEHANDLING

BeWell Klinikken ved Dr. Rolah O. Lønning tilbyr ulike typer behandlinger for håravfall. PRP behandlingen (Vampyrbehandling) og steroiode injeksjoner kan være gode alternativer.

SKLEROTERAPI

BeWell Klinikken tilbyr skleroterapi for behandling av sprengte blodkar og såkalte Spindelvev-årer. Utføres av kosmetisk sykepleier. Skleroterapi utføres ved injeksjon som får blodårene til å trekke seg sammen.

HVA SIER KUNDENE!

På BeWell Klinikken gjør vi vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Derfor bruker vi fagutdannet personal med solid kompetanse - for din trygghet!
  • Tusen tusen takk til BeWell Klinikken for en fantastisk behandling, jeg er kjempefornøyd med mine "nye" lepper og anbefaler det på det varmeste for andre som er i tvil: Go for it!!! Det ser helt naturlig ut:))
    Kunde, etter gjennomført behandling
  • Massasje; fordi jeg fortjener det. Fantastisk behandling, avslappende og det gjorde godt! Takk, jeg har bestilt neste time!
    Kunde, etter gjennomført behandling
  • FANTASTISK service og resultat hver eneste gang! Knalldyktige jenter som er spesialister innen hvert sitt felt, sammen er de dynamitt!! ♥
    Kunde, etter gjennomført behandling

Du finner oss på Kvadrat
og på Bystasjonen i Sandnes sentrum

BeWell er din klinikk for helse, velvære og kosmetisk medisin. Vi tilbyr behandlinger utført av profesjonelt helsefaglig personell som ønsker å gi deg det beste av behandling. Ovenfor finner du våre behandlingskategorier, med linker til mer informasjon. Håper vi sees til behandling :-)

Tlf info og booking: 45 00 00 82

TOP